کباب جوجه لیمویی

ساقه گیاه لیمو ، دو عدد بلند یا ۴ عدد کوتاه | |
دو عدد سینه مرغ بزرگ ، مجموعاً حدود ۴۰۰ گرم بدون پوست و استخوان | |
یک عدد سفیدۀ تخم مرغ کوچک | |
یک عدد هویج ، کاملاً رنده شده | |
یک عدد فلفل قرمز کوچک ، خرد شده و بدون دانه | |
دو قاشق غذاخوری پیاز سیرخرد شده و تازه | |
دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و تازه | |
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
نمک و فلفل | |
گشنیز تازه و قاچهای لیمو ، برای تزئین |
1. | اگر ساقه گیاه لیمو بلند است ، آن را از وسط نصف کنید تا ۴ ساقه کوتاه بدست بیاید. هر ساقه را از طول نصف کنید تا ۸ عدد سیخ داشته باشید. |
2. | قطعات مرغ را درشت درشت خرد کنید و آن ها را در یک غذاساز همراه سفیده تخم مرغ بگذارید. وقتی بصورت خمیر صاف در آمد ، هویج ، فلفل ، پیاز سیر ، گشنیز ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند ثانیه در دستگاه بگذارید تا کاملاً مخلوط شوند. |
3. | به مدت ۱۵ دقیقه مخلوط را در یخچال بگذارید . سپس آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کرده و با استفاده از دستهایتان مخلوط را محکم اطراف سیخها ی ساقه لیمو قراردهید. |
4. | سیخها را با روغن چرب و روی زغالهای داغ یا روی کباب پز نیمه داغ از قبل گرم شده به مدت ۴ تا ۶ دقیقه کباب کنید. گاه گاهی آن را چرخانده تا وقتی که قهوه ای طلایی و مغزپخت شوند. |
5. | تا داغ است آن را سرو کنید . می توانید آن را با گلهای گشنیز تازه و قاچهای لیمو تزئین کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید