کباب جوجه لیمویی

| ساقه گیاه لیمو ، دو عدد بلند یا ۴ عدد کوتاه | |
| دو عدد سینه مرغ بزرگ ، مجموعاً حدود ۴۰۰ گرم بدون پوست و استخوان | |
| یک عدد سفیدۀ تخم مرغ کوچک | |
| یک عدد هویج ، کاملاً رنده شده | |
| یک عدد فلفل قرمز کوچک ، خرد شده و بدون دانه | |
| دو قاشق غذاخوری پیاز سیرخرد شده و تازه | |
| دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و تازه | |
| یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| نمک و فلفل | |
| گشنیز تازه و قاچهای لیمو ، برای تزئین |
| 1. | اگر ساقه گیاه لیمو بلند است ، آن را از وسط نصف کنید تا ۴ ساقه کوتاه بدست بیاید. هر ساقه را از طول نصف کنید تا ۸ عدد سیخ داشته باشید. |
| 2. | قطعات مرغ را درشت درشت خرد کنید و آن ها را در یک غذاساز همراه سفیده تخم مرغ بگذارید. وقتی بصورت خمیر صاف در آمد ، هویج ، فلفل ، پیاز سیر ، گشنیز ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند ثانیه در دستگاه بگذارید تا کاملاً مخلوط شوند. |
| 3. | به مدت ۱۵ دقیقه مخلوط را در یخچال بگذارید . سپس آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کرده و با استفاده از دستهایتان مخلوط را محکم اطراف سیخها ی ساقه لیمو قراردهید. |
| 4. | سیخها را با روغن چرب و روی زغالهای داغ یا روی کباب پز نیمه داغ از قبل گرم شده به مدت ۴ تا ۶ دقیقه کباب کنید. گاه گاهی آن را چرخانده تا وقتی که قهوه ای طلایی و مغزپخت شوند. |
| 5. | تا داغ است آن را سرو کنید . می توانید آن را با گلهای گشنیز تازه و قاچهای لیمو تزئین کنید. |

دیدگاهتان را بنویسید