مواد لازم و ترکیبات

ساقه گیاه لیمو ، دو عدد بلند یا ۴ عدد کوتاه
دو عدد سینه مرغ بزرگ ، مجموعاً حدود ۴۰۰ گرم بدون پوست و استخوان
یک عدد سفیدۀ تخم مرغ کوچک
یک عدد هویج ، کاملاً رنده شده
یک عدد فلفل قرمز کوچک ، خرد شده و بدون دانه
دو قاشق غذاخوری پیاز سیرخرد شده و تازه
دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و تازه
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
نمک و فلفل
گشنیز تازه و قاچهای لیمو ، برای تزئین

طرز تهیه

1.اگر ساقه گیاه لیمو بلند است ، آن را از وسط نصف کنید تا ۴ ساقه کوتاه بدست بیاید. هر ساقه را از طول نصف کنید تا ۸ عدد سیخ داشته باشید.
2.قطعات مرغ را درشت درشت خرد کنید و آن ها را در یک غذاساز همراه سفیده تخم مرغ بگذارید. وقتی بصورت خمیر صاف در آمد ، هویج ، فلفل ، پیاز سیر ، گشنیز ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند ثانیه در دستگاه بگذارید تا کاملاً مخلوط شوند.
3.به مدت ۱۵ دقیقه مخلوط را در یخچال بگذارید . سپس آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کرده و با استفاده از دستهایتان مخلوط را محکم اطراف سیخها ی ساقه لیمو قراردهید.
4.سیخها را با روغن چرب و روی زغالهای داغ یا روی کباب پز نیمه داغ از قبل گرم شده به مدت ۴ تا ۶ دقیقه کباب کنید. گاه گاهی آن را چرخانده تا وقتی که قهوه ای طلایی و مغزپخت شوند.
5.تا داغ است آن را سرو کنید . می توانید آن را با گلهای گشنیز تازه و قاچهای لیمو تزئین کنید.

کباب جوجه لیمویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.