مواد لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم توفو(پنیر تازه)
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز
یک عدد فلفل زرد
دو عدد کدو
۸ عدد قارچ دکمه ای
چند قاچ لیمو ، برای تزئین
ترد کننده
پوست رنده شده و آب نصف لیمو
یک حبه سیر ، له شده
نصف قاشق چایخوری رزماری خرد شده تازه
نصف قاشق چایخوری آویشن خرد شده تازه
یک قاشق غذاخوری روغن گردو

طرز تهیه

1.برای تهیه ترد کننده ، پوست رنده شده و آبلیمو ، سیر ، رزماری ،آویشن و روغن را در یک ظرف کوتاه ترکیب کنید. ۲
2.توفو(پنیر تازه) را کشیده و با دستمال آشپزخانه بطور مناسبی خشک کنید و به قطعات مربع شکل 
ببرید . آن را به ترد کننده اضافه و بهم بزنید تا آغشته شود . به مدت ۳۰ - ۲۰ دقیقه بگذارید خیس بخورد .
3.در همین حال ، تخم فلفلها را درآورده و به قطعات ۵/۲ سانتیمتری ببرید . به مدت ۴ دقیقه در آب جوش بگذارید تا رنگ پریده شود ، سپس در آب سرد بگذارید تا تازه شده و آنرا خشک کنید.
4.با استفاده از یک چاقوی تیز یا پوست کن سیب زمینی ، یک لایه ی نازک از روی کدو ها ببرید و آنرا به قطعات ۵/۲ سانتیمتری تقسیم کنید .
5.توفو را از تردکننده در آورده ، مایع آنرا برای چرب کردن نگهدارید .tofu را به ۸ عدد سیخ فرو کرده ، میان آنها به تناوب فلفل ،کدو و قارچها را قرار دهید.
6.سیخ ها را روی زغالهای نیمه گرم به مدت ۶ دقیقه کباب کرده، آنرا چرخانده و با ترد کننده چرب کنید. سیخها را به بشقاب سرو گرم منتقل ، با برشهای لیمو تزئین و سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.