کباب توفو
۳۵۰ گرم توفو(پنیر تازه) | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز | |
یک عدد فلفل زرد | |
دو عدد کدو | |
۸ عدد قارچ دکمه ای | |
چند قاچ لیمو ، برای تزئین | |
ترد کننده | |
پوست رنده شده و آب نصف لیمو | |
یک حبه سیر ، له شده | |
نصف قاشق چایخوری رزماری خرد شده تازه | |
نصف قاشق چایخوری آویشن خرد شده تازه | |
یک قاشق غذاخوری روغن گردو |
1. | برای تهیه ترد کننده ، پوست رنده شده و آبلیمو ، سیر ، رزماری ،آویشن و روغن را در یک ظرف کوتاه ترکیب کنید. ۲ |
2. | توفو(پنیر تازه) را کشیده و با دستمال آشپزخانه بطور مناسبی خشک کنید و به قطعات مربع شکل ببرید . آن را به ترد کننده اضافه و بهم بزنید تا آغشته شود . به مدت ۳۰ - ۲۰ دقیقه بگذارید خیس بخورد . |
3. | در همین حال ، تخم فلفلها را درآورده و به قطعات ۵/۲ سانتیمتری ببرید . به مدت ۴ دقیقه در آب جوش بگذارید تا رنگ پریده شود ، سپس در آب سرد بگذارید تا تازه شده و آنرا خشک کنید. |
4. | با استفاده از یک چاقوی تیز یا پوست کن سیب زمینی ، یک لایه ی نازک از روی کدو ها ببرید و آنرا به قطعات ۵/۲ سانتیمتری تقسیم کنید . |
5. | توفو را از تردکننده در آورده ، مایع آنرا برای چرب کردن نگهدارید .tofu را به ۸ عدد سیخ فرو کرده ، میان آنها به تناوب فلفل ،کدو و قارچها را قرار دهید. |
6. | سیخ ها را روی زغالهای نیمه گرم به مدت ۶ دقیقه کباب کرده، آنرا چرخانده و با ترد کننده چرب کنید. سیخها را به بشقاب سرو گرم منتقل ، با برشهای لیمو تزئین و سرو کنید . |
کباب توفو
دیدگاهتان را بنویسید