مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم ژله کشمش قرمز
دو قاشق غذاخوری آبلیمو
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
ربع قاشق چایخوری زنجبیل سائیده
مقدار کمی جوز هندی رنده شده
۴عدد استیک سینه بوقلمون
نمک و فلفل
برای سرو
برگهای کاهو ،مخلوط
چاشنی سالاد (روغن- سرکه و طعم دهنده)
یک قرص نان سیاباتا
گوجه فرنگی

راهنمای دستور پخت

1.ژله توت فرنگی و آبلیمو را در یک تابه قرار داده و به آرامی حرارت دهید تا ژله ذوب شود. روغن ، زنجبیل و جوز هندی را هم اضافه کنید.
2.استیک بوقلمون را در یک ظرف کوتاه غیر فلزی قرار داده و با نمک و فلفل طعم دهید. تردکننده را روی آن ریخته و گوشت را برگردانید تا کاملا آغشته شود. روی آنرا پوشانده و تمام شب در یخچال بگذارید.
3.بوقلمون را از ترد کننده در آورده ، بقیه تردکننده را نگهدارید و بوقلمونها را روی میله های روغنی شده کباب پز به مدت ۴ دقیقه برای هر طرف کباب کنید . دائماً با باقیمانده تردکننده آنرا چرب کنید.
4.در همین حال ،برگهای کاهو را در چاشنی سالاد بگذارید قرص نان سیاباتا را از طول نصف کرده و از طرف بریده شده کنار کباب پز قرار دهید تا طلایی شود. هر استیک را روی یک برگ کاهو قرار داده و بین دو تکه نان ساندویچ کرده و با گوجه فرنگی سرو کنید.

توصیه سر آشپز در کباب بوقلمون با ژله توت فرنگی

بوقلمون و ران مرغ برای کباب کردن ایده آل می باشند. بخاطر اینکه نازک هستند و مغز پخت می شوند، بدون این که روی آنها بسوزد . تمام طول شب آنرا در طعم دهندها بخوابانید و در هنگام پختن با کمی روغن و آبلیمو آنرا چرب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.