مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰گرم گوشت بره چرخ کرده
دو قاشق غذا خوری خرده نان تازه
یک عدد پیاز کوچک ، کاملا خرد شده
یک قاشق غذاخوری مریم گلی خرد شده تازه
دو قاشق غذاخوری سس سیب
ربع قاشق چایخوری جوز هندی سائیده
نمک وفلفل
چرب کننده
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
برای سرو
شش عدد نان پیتا کوچک
برگ کاهوی مخلوط
شش قاشق غذاخوری ماست غلیظ

راهنمای دستور پخت

1.گوشت چرخ کرده را در یک کاسه همراه خرده نان ، پیاز ،مریم گلی ، سس سیب ، جوز هندی و نمک و فلفل بریزید تا کاملا مخلوط شوند.
2.با دست ، مخلوط را به شکل توپهای کوچک اندازه تیله در آورده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود .
3.در همین حال ، ۱۲ عدد سیخ چوبی کوچک را به مدت ۳۰ دقیقه در آب سرد بگذارید و گوشت قلقلی ها را سیخ کنید.
4.برای تهیه چرب کننده، روغن و آبلیمو را در یک کاسه کوچک ترکیب و با یک چنگال به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
5.سیخها را روی زغال بمدت ۱۰-۸ دقیقه کباب کنید . آنرا چرخانده و چرب کنید تا وقتی گوشت مغز پخت شود.
6.نان پیتا و برگهای کاهو را به موازات هم گذاشته و مقداری ماست روی آن بریزید و با کباب سرو کنید.

توصیه سر آشپز در کباب با مریم گلی

بوسیله شکل دادن مخلوط گوشت بصورت تکه گوشت ، در آن صرفه جویی کنید . بگذارید به مدت حداقل ۲۰ دقیقه گوشت سرد شود ، سپس آنرا کباب کنید. در حال کباب کردن با مخلوط روغن وآبلیمو به مدت ۱۵ دقیقه چرب کرده و یکبار آنرا بچرخانید.آنگاه در نان همبرگر گذاشته ، روی آن سس سیب ریخته و سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.