مواد لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش
دو قاشق چایخوری سس ماهی تائی
دو حبه سیر ،له شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل رنده شده و تازه
دو قاشق غذاخوری ریحان خرد شده و تازه
۷۰۰ گرم فیله فرشته ماهی ، قطعه قطعه شده
۲ عدد لیمو ترش ، هرکدام به ۶ قسمت تقسیم شده
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.روغن زیتون ، پوست لیمو ترش ، سس ماهی ، سیر ، زنجبیل و ریحان را با هم مخلوط کرده ، به آن طعم دهنده اضافه و در گوشه ای بگذارید .
2.قطعات فرشته ماهی را شسته و بطور مناسب خشک کنید . قطعات ماهی را به ترد کننده اضافه و خوب بهم بزنید . ترد کننده را به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید و گاهی آنرا بهم بزنید .
3.اگر از سیخ بامبو (bamboo) استفاده می کنید ، به مدت ۳۰ دقیقه آنها را در آب سرد غوطه ور کنید. سپس ، قطعات فرشته ماهی را از ترد کننده در آورده و سیخ کنید و بین آنها قطعات لیموترش را قرار دهید .
4.سیخها را روی کباب پز یا در تابه پخت و پز که از قبل گرم شده ،گذاشته و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بپزید و بطور منظم آنرا بچرخانید تا ماهی ترد شود و فورا سرو کنید .

 

توصیه سر آشپز در کباب اوزون برون

شما می توانید از ماهی های دیگری که گوشت سفید دارند نیز در این دستور غذا استفاده کنید . ولی ابتدا روی آنها نمک بپاشید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید تا گوشت آن محکم شود . قبل از همه آنها را شسته ، خشک کرده و سپس در ترد کننده بگذارید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.