توصیه سرآشپز کاسرول برنج و مرغ
این غذا با گوشت گاو و گوسفند نیز خوش طعم می شود. قارچ خشک چینی را نیز می توان خیس کرده و در این غذا به کار برد.
۱۵۰ گرم برنج دانه بلند | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ | |
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای | |
یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
۹۰۰ گرم مرغ، بدون پوست و استخوان | |
۸۵۰ میلی لیتر / ½ ۱ پیمانه عصاره مرغ | |
۲ عدد قارچ سر پهن، ورقه شده | |
۶۰ گرم شاه بلوط آبی، به دو نیم شده | |
۷۵ گرم گلچه های کلم بروکلی | |
یک عدد فلفل دلمه ای زرد ، خلال شده | |
۴ قاشق چایخوری پودر ریشه زنجبیل تازه | |
پیاز کوهی درسته برای تزیین |
1. | برنج را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بپزید. آن را خوب آبکش کرده، زیر آب سرد گرفته و مجدد به طور کامل آبکش کنید. |
2. | سویا سس، شکر، نمک و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید. |
3. | مرغ را داخل مخلوط سویا هم زده، بغلطانید تا کاملاً به مواد آغشته شود. آنها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. |
4. | عصاره مرغ را داخل یک قابلمه بجوشانید. مرغ را به همراه مخلوط سویا که در آن خوابانده بودید، شاه بلوط آبی، کلم بروکلی، فلفل و زنجبیل به عصاره بیافزایید. |
5. | برنج را به آنها اضافه کرده، حرارت را کم کنید، درب ظرف را ببندید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا سبزیجات و مرغ کاملاً مغز پخت شوند. آنها را به ظروف مخصوص پذیرایی انتقال داده و با پیاز کوهی تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کاسرول برنج و مرغ
این غذا با گوشت گاو و گوسفند نیز خوش طعم می شود. قارچ خشک چینی را نیز می توان خیس کرده و در این غذا به کار برد.
دیدگاهتان را بنویسید