مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ گرم برنج دانه بلند
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۲ قاشق غذاخوری سویا سس غلیظ
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
۹۰۰ گرم مرغ، بدون پوست و استخوان
۸۵۰ میلی لیتر / ½ ۱ پیمانه عصاره مرغ
۲ عدد قارچ سر پهن، ورقه شده
۶۰ گرم شاه بلوط آبی، به دو نیم شده
۷۵ گرم گلچه های کلم بروکلی
یک عدد فلفل دلمه ای زرد ، خلال شده
۴ قاشق چایخوری پودر ریشه زنجبیل تازه
پیاز کوهی درسته برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.برنج را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بپزید. آن را خوب آبکش کرده، زیر آب سرد گرفته و مجدد به طور کامل آبکش کنید.
2.سویا سس، شکر، نمک و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید.
3.مرغ را داخل مخلوط سویا هم زده، بغلطانید تا کاملاً به مواد آغشته شود. آنها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
4.عصاره مرغ را داخل یک قابلمه بجوشانید. مرغ را به همراه مخلوط سویا که در آن خوابانده بودید، شاه بلوط آبی، کلم بروکلی، فلفل و زنجبیل به عصاره بیافزایید.
5.برنج را به آنها اضافه کرده، حرارت را کم کنید، درب ظرف را ببندید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا سبزیجات و مرغ کاملاً مغز پخت شوند. آنها را به ظروف مخصوص پذیرایی انتقال داده و با پیاز کوهی تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کاسرول برنج و مرغ

این غذا با گوشت گاو و گوسفند نیز خوش طعم می شود. قارچ خشک چینی را نیز می توان خیس کرده و در این غذا به کار برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.