مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم توفو (پنیر سویا)
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۸ عدد پیازچه، خرد شده
۲ عدد ساقه کرفس، ورقه شده
۱۲۵ گرم گلچه های کلم بروُکلی
۱۲۵ گرم کدو، حلقه شده
۲ حبه سیر، باریک ورقه شده
۴۵۰ گرم اسفناج ریز و جوان
برنج برای سرو
مواد لازم برای تهیه سس :
۴۵۰ میلی لیتر/ ¾ پیمانه عصاره سبزیجات
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۳ قاشق غذاخوری سس هویسین
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد

طرز تهیه

1.توفو (پنیر سویا) را به مکعب های ۲.۵سانتیمتری ببرید و تا زمان مصرف کنار بگذارید.
2.روغن بادام زمینی را درون یک وُک یا ماهیتابه که از قبل گرم شده، حرارت دهید.
3.پیازچه، کرفس، کلم بروُکلی، کدو، سیر، اسفناج و توفو (پنیر سویا) را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت داده و هم بزنید.
4.برای تهیه سس، عصاره سبزیجات، سویا سس، سس هویسین، پودر فلفل چیلی و روغن کنجد را در قابلمه ای نسوز بریزید و به جوش آورید.
5.سبزیجات و توفوی (پنیر سویا) تفت داده را به قابلمه اضافه کرده، حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد.
6.سبزیجات و توفو را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با برنج سرو نمایید.

توصیه سر آشپز کاسترول توفو

در دستور تهیه این غذا از سبزیجات سبز رنگ استفاده شده، اما می توانید با اضافه کردن سبزیجات دلخواه خود رنگ و طعم آن را تغییر دهید. ۷۵ گرم قارچ آسیایی (استراماشروم) تازه یا کنسروی را به همراه سبزیجات در مرحله ۲ اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.