توصیه سر آشپز کاسترول توفو
در دستور تهیه این غذا از سبزیجات سبز رنگ استفاده شده، اما می توانید با اضافه کردن سبزیجات دلخواه خود رنگ و طعم آن را تغییر دهید. ۷۵ گرم قارچ آسیایی (استراماشروم) تازه یا کنسروی را به همراه سبزیجات در مرحله ۲ اضافه کنید.
۴۵۰ گرم توفو (پنیر سویا) | |
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
۸ عدد پیازچه، خرد شده | |
۲ عدد ساقه کرفس، ورقه شده | |
۱۲۵ گرم گلچه های کلم بروُکلی | |
۱۲۵ گرم کدو، حلقه شده | |
۲ حبه سیر، باریک ورقه شده | |
۴۵۰ گرم اسفناج ریز و جوان | |
برنج برای سرو | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۴۵۰ میلی لیتر/ ¾ پیمانه عصاره سبزیجات | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
۳ قاشق غذاخوری سس هویسین | |
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد |
1. | توفو (پنیر سویا) را به مکعب های ۲.۵سانتیمتری ببرید و تا زمان مصرف کنار بگذارید. |
2. | روغن بادام زمینی را درون یک وُک یا ماهیتابه که از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
3. | پیازچه، کرفس، کلم بروُکلی، کدو، سیر، اسفناج و توفو (پنیر سویا) را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت داده و هم بزنید. |
4. | برای تهیه سس، عصاره سبزیجات، سویا سس، سس هویسین، پودر فلفل چیلی و روغن کنجد را در قابلمه ای نسوز بریزید و به جوش آورید. |
5. | سبزیجات و توفوی (پنیر سویا) تفت داده را به قابلمه اضافه کرده، حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد. |
6. | سبزیجات و توفو را به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با برنج سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز کاسترول توفو
در دستور تهیه این غذا از سبزیجات سبز رنگ استفاده شده، اما می توانید با اضافه کردن سبزیجات دلخواه خود رنگ و طعم آن را تغییر دهید. ۷۵ گرم قارچ آسیایی (استراماشروم) تازه یا کنسروی را به همراه سبزیجات در مرحله ۲ اضافه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید