مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم بادام هندی بی نمک
یک قاشق چایخوری دانه گشنیز
یک قاشق چایخوری دانه زیره
۲ عدد هل کامل
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک عدد پیاز، حلقه شده
یک حبه سیر، له شده
یک عدد فلفل سبز چیلی، دانه گرفته و خرد شده
یک عدد چوب دارچین
½ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
۴ قاشق غذاخوری شیر نارگیل غلیظ
۳۰۰ میلی لیتر عصاره گرم سبزیجات
۳ عدد برگ لیمو، باریک و رشته ای خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
برنج معطر تایلندی پخته برای سرو

طرز تهیه

1.بادام هندی را در طول شب با آب سرد خیس کنید. سپس کاملاً آبکش نمایید. هل، دانه گشنیز و دانه زیره را در یک آسیاب خرد کنید یا در یک هاون خوب بکوبید.
2.روغن را در ماهیتابه ای بزرگ گرم کنید. پیاز و سیر را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده ولی سرخ نشوند. فلفل چیلی خرد شده، ادویه های کوبیده شده، دارچین و زردچوبه را بیافزایید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
3.عصاره گرم سبزیجات و شیر نارگیل غلیظ را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید و سپس بادام هندی، برگ لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید.
4.درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشند. غذا را گرم همراه برنج معطر تایلندی پخته، سرو نمایید.

توصیه سر آشپز کاری پر ادویه بادام هندی

ادویه های تازه کوبیده شده، طعم بی نظیری به این غذا می بخشند، در صورت تمایل، می توانید از پودر ادویه به جای آنها استفاده کنید تا دیگر مجبور به ساییدن آنها داخل آسیاب یا هاون نباشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.