مواد لازم و ترکیبات

۶ عدد ران مرغ، بدون پوست و استخوان
۴۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
۲ حبه سیر، کوبیده شده
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۲ قاشق غذاخوری خمیر کاری سبز تایلندی
۱۲ عدد بادمجان تایلندی یا بادمجان کوچک
۳ عدد فلفل چیلی سبز
۳ عدد برگ گیاه لیمو، رشته شده
۴ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
نمک و فلفل
برنج پخته برای سرو

طرز تهیه

1.مرغ را به اندازه لقمه ای خرد کنید. شیر نارگیل را داخل ماهیتابه بزرگی ریخته و روی حرارت زیاد به جوش آورید.
2.مرغ، سیر و سس ماهی را به ماهیتابه اضافه کرده و مجدد به جوش آورید. حرارت را کم کرده و به مدت ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشانید تا مرغ ترد شود.
3.مرغ را با استفاده از یک قاشق سوراخ دار از مخلوط خارج کرده، کنار بگذارید.
4.خمیر کاری سبز را داخل مخلوط ریخته هم بزنید، بادمجان، چیلی و برگ لیمو را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
5.مرغ را به ماهیتابه برگردانده و دوباره مواد درون ماهیتابه را به جوش آورید. نمک و فلفل را برای طعم بهتر اضافه کرده، سپس گشنیز را با مواد مخلوط کنید. مرغ کاری سبز را به همراه برنج آبکش یا کته سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کاری مرغ سبز

بادمجان تایلندی که به صورت سنتی در تایلند مورد استفاده قرار می گیرد، در خارج از این کشور یافت نمی شود. در صورتی که این ماده غذایی را در مغازه های شرقی پیدا نکردید، از بادمجان معمولی خرد شده به جای این محصول استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.