کاری قرمز گوشت

| ۵۰۰ گرم گوشت ران و بی استخوان بره | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| یک عدد پیاز بزرگ، حلقه شده | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز | |
| ۱۵۰ میلی لیتر شیر نارگیل | |
| یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن و نرم | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ، دانه گرفته و درشت خرد شده | |
| ۱۲۰ میلی لیتر عصاره گوشت گاو یا بره | |
| یک قاشق غذاخوری سس ماهی | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
| ۲۲۷ گرم کنسرو شاه بلوط آبی، آبکش شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه، خرد شده | |
| نمک و فلفل به میزان لازم | |
| برنج معطر تایلندی پخته برای سرو | |
| برگ ریحان بازل تازه برای تزیین |
| 1. | گوشت را تمیز کرده و به قطعات ۳ سانتیمتری خرد کنید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وُک گرم کنید و سیر و پیاز را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آن تفت دهید و هم بزنید تا نرم شوند. گوشت را بیافزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت ها کمی طلایی شوند. |
| 2. | خمیر کاری را اضافه کنید و چند ثانیه بپزید، سپس شیر نارگیل و شکر را اضافه کنید و بگذارید جوش بیایند. حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه مواد را به آرامی بجوشانید و گاهی آن را هم بزنید. |
| 3. | فلفل قرمز، عصاره گوشت، سس ماهی و آب لیمو ترش را اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و ۱۵دقیقه دیگر به جوشاندن ادامه دهید تا گوشت ها نرم و ترد شوند. |
| 4. | بلوط، گشنیز و ریحان را اضافه کرده و چاشنی غذا را اندازه کنید. غذا را همراه برنج معطر تایلندی و برگ ریحان تازه سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید