مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم گوشت ران و بی استخوان بره
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد پیاز بزرگ، حلقه شده
۲ حبه سیر، له شده
۲ قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز
۱۵۰ میلی لیتر شیر نارگیل
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن و نرم
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ، دانه گرفته و درشت خرد شده
۱۲۰ میلی لیتر عصاره گوشت گاو یا بره
یک قاشق غذاخوری سس ماهی
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۲۲۷ گرم کنسرو شاه بلوط آبی، آبکش شده
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه، خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
برنج معطر تایلندی پخته برای سرو
برگ ریحان بازل تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.گوشت را تمیز کرده و به قطعات ۳ سانتیمتری خرد کنید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وُک گرم کنید و سیر و پیاز را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آن تفت دهید و هم بزنید تا نرم شوند. گوشت را بیافزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت ها کمی طلایی شوند.
2.خمیر کاری را اضافه کنید و چند ثانیه بپزید، سپس شیر نارگیل و شکر را اضافه کنید و بگذارید جوش بیایند. حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه مواد را به آرامی بجوشانید و گاهی آن را هم بزنید.
3.فلفل قرمز، عصاره گوشت، سس ماهی و آب لیمو ترش را اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و ۱۵دقیقه دیگر به جوشاندن ادامه دهید تا گوشت ها نرم و ترد شوند.
4.بلوط، گشنیز و ریحان را اضافه کرده و چاشنی غذا را اندازه کنید. غذا را همراه برنج معطر تایلندی و برگ ریحان تازه سرو نمایید.

کاری قرمز گوشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.