مواد لازم و ترکیبات

۶ عدد ران مرغ، بدون پوست و استخوان
۴۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
۲ حبه سیر، له شده
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۲ قاشق غذاخوری خمیر کاری سبز تایلندی
۱۲ عدد بادمجان ریز
۳ عدد فلفل چیلی سبز، ریز خرد شده
۳ عدد برگ لیمو سنگی، رشته ای خرد شده
۴ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
برنج پخته برای سرو

طرز تهیه

1.مرغ ها را لقمه ای خرد کنید. شیر نارگیل را داخل یک ماهیتابه بزرگ یا وُک بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید.
2.مرغ، سیر و سس ماهی را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید دوباره به جوش آید. حرارت را کم کنید تا ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد تا زمانیکه مرغ ها فقط نرم و ترد شوند. گاهی مواد را هم بزنید.
3.هنگامیکه مرغ ها ترد شدند آنها را با یک کفگیر سوراخ دار از ماهیتابه خارج کنید. داخل یک ظرف گرم قرار دهید و تا زمان آماده شدن سس آنها را گرم نگه دارید.
4.خمیر کاری، بادمجان ها، فلفل چیلی و برگ لیمو را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید.
5.مرغ ها را داخل ماهیتابه زیر و رو کنید و بگذارید کمی بجوشند. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. گشنیز را بیافزایید و همراه برنج پخته سرو نمایید.

توصیه سر آشپز کاری سبز مرغ

بادمجان های کوچک و تازه که در تایلند با نام بادمجان های لوبیایی مشهور هستند، به طور سنتی در این غذا استفاده می شوند، ولی این نوع بادمجان در خارج از این کشور به ندرت یافت می شود، مگر در فروشگاه های مواد غذایی شرقی. اگراین نوع بادمجان در دسترس شما نبود می توانید بادمجان معمولی خرد شده را جایگزین آنها کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.