کاری جالفرزی

| یک قاشق چایخوری روغن خردل | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| یک عدد پیاز درشت، ریز خرد شده | |
| ۳ حبه سیر، له شده | |
| ۲ عدد گوجه فرنگی، پوست گرفته و ریز خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| یک قاشق چایخوری زردچوبه | |
| ½ قاشق چایخوری دانه زیره، آسیاب شده | |
| ½ قاشق چایخوری دانه گشنیز، آسیاب شده | |
| ½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
| ½ قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمزکوچک، خرد شده | |
| ۱۲۵ گرم باقلا با پوست منجمد شده | |
| ۵۰۰ گرم مرغ پخته، لقمه ای خرد شده | |
| نمک به میزان لازم | |
| چند برگ یا یک ساقه گشنیز تازه برای تزیین |
| 1. | روغن خردل را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد به مدت یک دقیقه گرم کنید تا تقریباً دود کند. |
| 2. | روغن نباتی را اضافه کرده، حرارت را کم نمایید و سپس سیر و پیاز را داخل ماهیتابه بریزید. آنها را تا زمانیکه نرم وطلایی رنگ شوند تفت دهید. |
| 3. | رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده، زردچوبه، پودر زیره و دانه گشنیز، پودر فلفل چیلی و گرام ماسالا را به ماهیتابه اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا عطر آن بلند شود. |
| 4. | فلفل دلمه ای قرمز و باقلا را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا فلفل ها نرم شوند. مرغ را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. |
| 5. | اجازه دهید غذا به مدت ۶ تا ۸ دقیقه به آرامی بجوشد تا مرغ ها کاملاً گرم و باقلاها نرم شوند. |
| 6. | روی غذا را با گشنیز تزیین کرده و بلافاصله همراه برنج باسماتی سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید