مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری روغن خردل
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد پیاز درشت، ریز خرد شده
۳ حبه سیر، له شده
۲ عدد گوجه فرنگی، پوست گرفته و ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق چایخوری زردچوبه
½ قاشق چایخوری دانه زیره، آسیاب شده
½ قاشق چایخوری دانه گشنیز، آسیاب شده
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
½ قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا
یک عدد فلفل دلمه ای قرمزکوچک، خرد شده
۱۲۵ گرم باقلا با پوست منجمد شده
۵۰۰ گرم مرغ پخته، لقمه ای خرد شده
نمک به میزان لازم
چند برگ یا یک ساقه گشنیز تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.روغن خردل را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد به مدت یک دقیقه گرم کنید تا تقریباً دود کند.
2.روغن نباتی را اضافه کرده، حرارت را کم نمایید و سپس سیر و پیاز را داخل ماهیتابه بریزید. آنها را تا زمانیکه نرم وطلایی رنگ شوند تفت دهید.
3.رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده، زردچوبه، پودر زیره و دانه گشنیز، پودر فلفل چیلی و گرام ماسالا را به ماهیتابه اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا عطر آن بلند شود.
4.فلفل دلمه ای قرمز و باقلا را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا فلفل ها نرم شوند. مرغ را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید.
5.اجازه دهید غذا به مدت ۶ تا ۸ دقیقه به آرامی بجوشد تا مرغ ها کاملاً گرم و باقلاها نرم شوند.
6.روی غذا را با گشنیز تزیین کرده و بلافاصله همراه برنج باسماتی سرو نمایید.

کاری جالفرزی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.