کارامل خامه ای نارگیل

مواد لازم برای تهیه کارامل : | |
۱۲۵ گرم شکر زرد دانه درشت | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب | |
مواد لازم برای تهیه کاستارد : | |
۳۰۰ میلی لیتر /½پیمانه آب | |
۹۰ گرم شیر نارگیل غلیظ و سفت، خرد شده | |
۲عدد تخم مرغ | |
۲عدد زرده تخم مرغ | |
½ ۱ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
۳۰۰ میلی لیتر /½پیمانه خامه کم چرب | |
برش های موز و آناناس تازه | |
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پودر نارگیل تازه |
1. | ۸ظرف کوچک مخصوص فر با گنجایش ۱۵۰ میلی لیتر را آماده کنید. برای تهیه کارامل، شکر زردِ دانه درشت را همراه آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید تا شکر حل شود. سپس مخلوط را خیلی سریع به جوش آورید و آن را هم نزنید تا مخلوط به رنگ طلاییِ قهوه ای در بیاید. |
2. | قابلمه را از روی گاز برداشته و کف آن را داخل کاسه ای پر از آب سرد فرو کنید تا مخلوط داخل قابلمه بیش از حد لازم نپزد. کارامل را سریع اما با دقتِ زیاد داخل ظروف کوچک مخصوص فر بریزید تا فقط کف آنها را بپوشاند. |
3. | برای تهیه کرم کاستارد، آب را داخل همان قابلمه بریزید و تکه های شیر نارگیل سفت را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید تا نارگیل ها حل شوند. تخم مرغ ها، زرده تخم مرغ و شکر دانه ریز را داخل کاسه ای بریزید و با یک چنگال خوب بزنید. شیر نارگیل داغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر به خوبی حل شود.خامه را افزوده ومخلوط آماده شده را داخل یک پارچ بریزید. |
4. | ظروف حاوی کارامل را داخل یک قالب بزرگ کم عمق، مرتب بچینید و کف قالب را پر از آب سرد کنید. آب باید تا نصف ارتفاع ظروف بالا بیاید. مخلوط کاستارد را داخل ظروف محتوی کارامل بریزید و روی آنها را با کاغذ روغنی یا فویل بپوشانید.قالب را با ظروف داخل آن، در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۲فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا کاملاً سفت شوند. |
5. | قالب را از فرخارج کنید و بگذارید خنک شوند. سپس آنها را یک شب داخل یخچال کاملاً سرد کنید. برای سرو، لبه های هر کرم را با چاقو از دیواره ظرف جدا کنید تا دسر به راحتی بیرون بیاید و داخل بشقاب برگردد.دسر کاراملی را همراه تکه های موز، ورقه های آناناس تازه و نارگیل رنده شده سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید