مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴۰۰ گرم فیله گوسفند
۳ قاشق غذاخوری مارمالاد پرتقال
پوست رنده شده و آب یک عدد پرتقال
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
مقدار کمی سس تاباسکو
نمک و فلفل
سس
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک پیاز کوچک ، خرد شده
یک فلفل دلمه ای کوچک بدون دانه و با برش نازک
یک قاشق غذا خوری آرد ذرت
۱۵۰ میلی لیتر آب پرتقال
برای سرو کردن :
برنج پخته
مخلوط برگ کاهو

راهنمای پخت

1.یک قطعه بزرگ از فویل با ضخامت دو برابر را در یک ظرف کوتاه بگذارید ، فیله را در مرکز فویل قرار داده و ادویه برای خوشمزه کردن به آن بیافزائید .
2.مارمالاد ، پوست و آب پرتقال ، سرکه و سس تاباسکو را در یک تاوه کوچک گرما داده ، بهم بزنید تا مارمالاد آب شده و محتویات مخلوط شوند. مخلوط را روی فیله ریخته ، گوشت را با فویل بپیچید وبسته را کاملا ببندبد تا مایعات درون آن بیرون نریزد . سپس آنرا روی زغال داغ به مدت ۲۵ دقیقه کباب کرده و گاه گاهی بسته را زیرو رو کنید.
3.برای درست کردن سس ، روغن را گرم کرده و پیاز را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آن بپزید . سپس فلفل را اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر پختن را ادامه دهید .
4.۴فیله را از فویل در آورده و روی میله کباب پز قرار دهید . مایعات درون فویل را به سس درون تابه اضافه کنید .
5.فیله را به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه دیگر کباب کنید و آنرا زیر و رو کنید تا مغز پخت شده و روی آن طلایی رنگ شود .
6.در یک کاسه ، آرد ذرت و کمی آب پرتقال را مخلوط کنید تا خمیری شکل شود . آنرا به مخلوط سس و مایعات همراه آن اضافه کرده ، بپزید و بهم بزنید تا غلیظ شود. فیله را برش داده ، با قاشق سس را روی آن بریزید و با برنج و برگهای کاهو سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.