
۴۰۰ گرم فیله گوسفند | |
۳ قاشق غذاخوری مارمالاد پرتقال | |
پوست رنده شده و آب یک عدد پرتقال | |
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید | |
مقدار کمی سس تاباسکو | |
نمک و فلفل | |
سس | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک پیاز کوچک ، خرد شده | |
یک فلفل دلمه ای کوچک بدون دانه و با برش نازک | |
یک قاشق غذا خوری آرد ذرت | |
۱۵۰ میلی لیتر آب پرتقال | |
برای سرو کردن : | |
برنج پخته | |
مخلوط برگ کاهو |
1. | یک قطعه بزرگ از فویل با ضخامت دو برابر را در یک ظرف کوتاه بگذارید ، فیله را در مرکز فویل قرار داده و ادویه برای خوشمزه کردن به آن بیافزائید . |
2. | مارمالاد ، پوست و آب پرتقال ، سرکه و سس تاباسکو را در یک تاوه کوچک گرما داده ، بهم بزنید تا مارمالاد آب شده و محتویات مخلوط شوند. مخلوط را روی فیله ریخته ، گوشت را با فویل بپیچید وبسته را کاملا ببندبد تا مایعات درون آن بیرون نریزد . سپس آنرا روی زغال داغ به مدت ۲۵ دقیقه کباب کرده و گاه گاهی بسته را زیرو رو کنید. |
3. | برای درست کردن سس ، روغن را گرم کرده و پیاز را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آن بپزید . سپس فلفل را اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر پختن را ادامه دهید . |
4. | ۴فیله را از فویل در آورده و روی میله کباب پز قرار دهید . مایعات درون فویل را به سس درون تابه اضافه کنید . |
5. | فیله را به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه دیگر کباب کنید و آنرا زیر و رو کنید تا مغز پخت شده و روی آن طلایی رنگ شود . |
6. | در یک کاسه ، آرد ذرت و کمی آب پرتقال را مخلوط کنید تا خمیری شکل شود . آنرا به مخلوط سس و مایعات همراه آن اضافه کرده ، بپزید و بهم بزنید تا غلیظ شود. فیله را برش داده ، با قاشق سس را روی آن بریزید و با برنج و برگهای کاهو سرو کنید . |
دیدگاهتان را بنویسید