توصیه سر آشپز مغز چاپ سوئی سبزیجات
برای تهیه این غذا می توانید از مخلوط هر نوع سبزیجات رنگارنگی که در خانه دارید،استفاده کنید.

| یک عدد فلفل دلمه ای زرد، دانه گرفته | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته | |
| یک عدد هویج | |
| یک عدد کدو سبز | |
| یک عدد پیاز رازیانه | |
| یک عدد پیاز | |
| ۶۰ گرم غلاف خوراکی نخود سبز | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
| ۳ حبه سیر، کوبیده شده | |
| یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، رنده شده | |
| ۱۲۵ گرم جوانه لوبیا | |
| ۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| ۱۲۵ میلی لیتر، عصاره سبزیجات |
| 1. | فلفل دلمه ای، هویج، کدو سبز و رازیانه را باریک خرد کنید. پیاز را چهار قاچ کرده و هر قاچ را به دونیم تقسیم کنید. غلاف خوراکی نخود سبز را مورب ببرید. |
| 2. | روغن را در ماهیتابه وُک که از قبل گرم شده، حرارت دهید. سیر و زنجبیل را به مدت ۳۰ ثانیه در آن تفت دهید. پیاز را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
| 3. | فلفل دلمه ای، هویج، کدو سبز، رازیانه و غلاف خوراکی نخود سبز را داخل ماهیتابه بریزید و با بقیه مواد به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. |
| 4. | جوانه لوبیا را به همراه شکر، سویا سس و عصاره سبزیجات به ماهیتابه اضافه کنید. حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت ۱ تا ۲ دقیقه آهسته بجوشند تا سبزیجات نرم شده و به سس آغشته شوند. |
| 5. | سبزیجات و سس را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز مغز چاپ سوئی سبزیجات
برای تهیه این غذا می توانید از مخلوط هر نوع سبزیجات رنگارنگی که در خانه دارید،استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید