مواد لازم و ترکیبات

یک عدد فلفل دلمه ای زرد، دانه گرفته
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته
یک عدد هویج
یک عدد کدو سبز
یک عدد پیاز رازیانه
یک عدد پیاز
۶۰ گرم غلاف خوراکی نخود سبز
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۳ حبه سیر، کوبیده شده
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، رنده شده
۱۲۵ گرم جوانه لوبیا
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۱۲۵ میلی لیتر، عصاره سبزیجات

طرز تهیه

1.فلفل دلمه ای، هویج، کدو سبز و رازیانه را باریک خرد کنید. پیاز را چهار قاچ کرده و هر قاچ را به دونیم تقسیم کنید. غلاف خوراکی نخود سبز را مورب ببرید.
2.روغن را در ماهیتابه وُک که از قبل گرم شده، حرارت دهید. سیر و زنجبیل را به مدت ۳۰ ثانیه در آن تفت دهید. پیاز را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
3.فلفل دلمه ای، هویج، کدو سبز، رازیانه و غلاف خوراکی نخود سبز را داخل ماهیتابه بریزید و با بقیه مواد به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
4.جوانه لوبیا را به همراه شکر، سویا سس و عصاره سبزیجات به ماهیتابه اضافه کنید. حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت ۱ تا ۲ دقیقه آهسته بجوشند تا سبزیجات نرم شده و به سس آغشته شوند.
5.سبزیجات و سس را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز مغز چاپ سوئی سبزیجات

برای تهیه این غذا می توانید از مخلوط هر نوع سبزیجات رنگارنگی که در خانه دارید،استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.