مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم نودل تخم مرغی
۴ تا ۵ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲۵۰ گرم فیله گوشت، پخته شده
۱۲۵ گرم لوبیا سبز
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری شکر
۲ عدد پیازچه، رشته ای و باریک خرد شده
چند قطره روغن کنجد
سس فلفل چیلی برای سرو (دلخواه)

طرز تهیه

1.نودل ها را طبق دستور مندرج بر روی بسته آن در آب جوش بپزید، سپس در آبکش بریزید و زیر آب سرد بشویید و به خوبی آبکش کنید و در یک کاسه با یک قاشق غذاخوری روغن مخلوط کرده و هم بزنید.
2.گوشت را به شکل نوارهای باریک خرد کنید. سر و دم لوبیا سبزها را بگیرید.
3.۳قاشق غذاخوری از روغن را در یک ماهیتابه یا وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید تا خوب داغ شود. نودل ها را افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با یک قاشق غذاخوری از سویا سس تفت دهید، سپس به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید و گرم نگه دارید.
4.باقیمانده روغن را گرم کنید، لوبیا سبز و گوشت را به مدت ۲ دقیقه در روغن تفت دهید. نمک، شکر، باقیمانده سویا سس و حدود نیمی از پیازچه ها را بیافزایید و هم بزنید.
5.مخلوط داخل ماهیتابه را هم بزنید و در صورت لزوم کمی عصاره گوشت اضافه کنید. سپس مخلوط را روی نودل ها بریزید و روغن کنجد و باقیمانده پیازچه را روی آن بپاشید.
6.چائومین گوشت را گرم یا سرد و در صورت تمایل با سس فلفل چیلی سرو نمایید.

توصیه سر آشپز چائومین گوشت

چائومین به معنی “نودل تفت داده” است و در کشورها ی دیگر به خصوص کشورهای غربی به همان اندازه چین رایج است. می توان به این غذا ماهی، گوشت یا سبزیجات اضافه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.