توصیه سر آشپز چائومین گوشت
چائومین به معنی “نودل تفت داده” است و در کشورها ی دیگر به خصوص کشورهای غربی به همان اندازه چین رایج است. می توان به این غذا ماهی، گوشت یا سبزیجات اضافه کرد.
۲۵۰ گرم نودل تخم مرغی | |
۴ تا ۵ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۲۵۰ گرم فیله گوشت، پخته شده | |
۱۲۵ گرم لوبیا سبز | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
½ قاشق چایخوری شکر | |
۲ عدد پیازچه، رشته ای و باریک خرد شده | |
چند قطره روغن کنجد | |
سس فلفل چیلی برای سرو (دلخواه) |
1. | نودل ها را طبق دستور مندرج بر روی بسته آن در آب جوش بپزید، سپس در آبکش بریزید و زیر آب سرد بشویید و به خوبی آبکش کنید و در یک کاسه با یک قاشق غذاخوری روغن مخلوط کرده و هم بزنید. |
2. | گوشت را به شکل نوارهای باریک خرد کنید. سر و دم لوبیا سبزها را بگیرید. |
3. | ۳قاشق غذاخوری از روغن را در یک ماهیتابه یا وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید تا خوب داغ شود. نودل ها را افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با یک قاشق غذاخوری از سویا سس تفت دهید، سپس به دیس مخصوص پذیرایی منتقل کنید و گرم نگه دارید. |
4. | باقیمانده روغن را گرم کنید، لوبیا سبز و گوشت را به مدت ۲ دقیقه در روغن تفت دهید. نمک، شکر، باقیمانده سویا سس و حدود نیمی از پیازچه ها را بیافزایید و هم بزنید. |
5. | مخلوط داخل ماهیتابه را هم بزنید و در صورت لزوم کمی عصاره گوشت اضافه کنید. سپس مخلوط را روی نودل ها بریزید و روغن کنجد و باقیمانده پیازچه را روی آن بپاشید. |
6. | چائومین گوشت را گرم یا سرد و در صورت تمایل با سس فلفل چیلی سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز چائومین گوشت
چائومین به معنی “نودل تفت داده” است و در کشورها ی دیگر به خصوص کشورهای غربی به همان اندازه چین رایج است. می توان به این غذا ماهی، گوشت یا سبزیجات اضافه کرد.
دیدگاهتان را بنویسید