توصیه سر آشپز چائومین مرغ
می توانید چائومین را با انواع سبزیجات تهیه کرده و به عنوان غذایی مناسب برای گیاهخواران سرو نمایید.
۲۵۰ گرم نودل (رشته چینی) تخم مرغی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
۲۷۵ گرم سینه مرغ پخته، رشته ای خرد شده | |
یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
۱۰۰ گرم قارچ شیتاک، ورقه شده | |
۶ عدد پیازچه، حلقه شده | |
۱۰۰ گرم جوانه لوبیا | |
۳ قاشق غذاخوری سویا سس | |
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد |
1. | نودل ها را در کاسه بزرگی بریزید و آنها را به تکه های کوچک بشکنید. به مقدار کافی آب جوش روی نودل ها بریزید و کنار بگذارید تا خیس بخورند. |
2. | روغن آفتابگردان را در ماهیتابه وُک بزرگی حرارت دهید. مرغ رشته شده، سیر ریز خرد شده، فلفل دلمه ای، قارچ، پیازچه و جوانه لوبیا را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. |
3. | نودل ها را آبکش کنید و آنها را به محتویات ماهیتابه اضافه کنید، خوب با هم مخلوط کرده و ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
4. | سویا سس و روغن کنجد را روی چائومین ریخته و هم بزنید تا با مواد خوب ترکیب شوند. |
5. | چائومین مرغ را داخل کاسه های مخصوص پذیرایی بریزید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز چائومین مرغ
می توانید چائومین را با انواع سبزیجات تهیه کرده و به عنوان غذایی مناسب برای گیاهخواران سرو نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید