مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم نودل (رشته چینی) تخم مرغی
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۲۷۵ گرم سینه مرغ پخته، رشته ای خرد شده
یک حبه سیر، ریز خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده
۱۰۰ گرم قارچ شیتاک، ورقه شده
۶ عدد پیازچه، حلقه شده
۱۰۰ گرم جوانه لوبیا
۳ قاشق غذاخوری سویا سس
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد

طرز تهیه

1.نودل ها را در کاسه بزرگی بریزید و آنها را به تکه های کوچک بشکنید. به مقدار کافی آب جوش روی نودل ها بریزید و کنار بگذارید تا خیس بخورند.
2.روغن آفتابگردان را در ماهیتابه وُک بزرگی حرارت دهید. مرغ رشته شده، سیر ریز خرد شده، فلفل دلمه ای، قارچ، پیازچه و جوانه لوبیا را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
3.نودل ها را آبکش کنید و آنها را به محتویات ماهیتابه اضافه کنید، خوب با هم مخلوط کرده و ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
4.سویا سس و روغن کنجد را روی چائومین ریخته و هم بزنید تا با مواد خوب ترکیب شوند.
5.چائومین مرغ را داخل کاسه های مخصوص پذیرایی بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز  چائومین مرغ

می توانید چائومین را با انواع سبزیجات تهیه کرده و به عنوان غذایی مناسب برای گیاهخواران سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.