مواد لازم و ترکیبات

یک عدد آناناس کوچک
۴قاشق غذاخوری کره بدون نمک
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای تصفیه نشده
۵۰ گرم نارگیل تازه ، رنده شده
شیر نارگیل به مقدار دلخواه

راهنمای دستور پخت

1.با استفاده از یک چاقوی تیز ، آناناس را چهار قاچ کرده ، هسته سفت آنرا در آورید و برگها را از آن نکنید.
2.با دقت پوست آناناس را از گوشت آن جدا کنید. چند برش افقی روی قاچهای آناناس ایجاد کنید.
3.کره را در یک تابه قرار داده و به آرامی حرارت دهید تا ذوب شود و آنرا بطور پیوسته بهم بزنید، کره ذوب شده را روی آناناس مالیده و شکر را روی آن بپاشید .
4.برگهای آناناس را با فویل آشپزخانه بپوشانید تا از سوختن آنها جلوگیری شود . و آنها را در یک سینی روی زغالهای داغ بگذارید .
5.آناناس ها را به مدت ۱۰ دقیقه کباب کنید .
6.نارگیل ها را روی آناناس ها پاشیده و کباب کنید ، سمت بالای آنرا بریده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه باز هم کباب کنید تا وقتی که آناناس ها از گرما بترکند .
7. آناناس ها را به بشقاب سرو منتقل و فویل را از برگها جدا کنید. مقدار کمی شیر نارگیل روی آناناس ها ریخته و فورا سرو کنید .

 

توصیه سر آشپز در تهیه پیناکولادای آناناس

نارگیل تازه بهترین طعم را برای این غذا دارد . اگر ترجیح می دهید می توانید از نارگیل خشک بجای تازه آن استفاده کنید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.