توصیه سر آشپز در تهیه پیناکولادای آناناس
نارگیل تازه بهترین طعم را برای این غذا دارد . اگر ترجیح می دهید می توانید از نارگیل خشک بجای تازه آن استفاده کنید .

| یک عدد آناناس کوچک | |
| ۴قاشق غذاخوری کره بدون نمک | |
| دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای تصفیه نشده | |
| ۵۰ گرم نارگیل تازه ، رنده شده | |
| شیر نارگیل به مقدار دلخواه |
| 1. | با استفاده از یک چاقوی تیز ، آناناس را چهار قاچ کرده ، هسته سفت آنرا در آورید و برگها را از آن نکنید. |
| 2. | با دقت پوست آناناس را از گوشت آن جدا کنید. چند برش افقی روی قاچهای آناناس ایجاد کنید. |
| 3. | کره را در یک تابه قرار داده و به آرامی حرارت دهید تا ذوب شود و آنرا بطور پیوسته بهم بزنید، کره ذوب شده را روی آناناس مالیده و شکر را روی آن بپاشید . |
| 4. | برگهای آناناس را با فویل آشپزخانه بپوشانید تا از سوختن آنها جلوگیری شود . و آنها را در یک سینی روی زغالهای داغ بگذارید . |
| 5. | آناناس ها را به مدت ۱۰ دقیقه کباب کنید . |
| 6. | نارگیل ها را روی آناناس ها پاشیده و کباب کنید ، سمت بالای آنرا بریده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه باز هم کباب کنید تا وقتی که آناناس ها از گرما بترکند . |
| 7. | آناناس ها را به بشقاب سرو منتقل و فویل را از برگها جدا کنید. مقدار کمی شیر نارگیل روی آناناس ها ریخته و فورا سرو کنید . |
توصیه سر آشپز در تهیه پیناکولادای آناناس
نارگیل تازه بهترین طعم را برای این غذا دارد . اگر ترجیح می دهید می توانید از نارگیل خشک بجای تازه آن استفاده کنید .
دیدگاهتان را بنویسید