توصیه سر آشپز پیراشکی مارچوبه
مارچوبه هایی که سر باریک دارند، تردتر و نرم تر از ساقه های بزرگ مارچوبه هستند.
۱۰۰گرم قسمت سر مارچوبه باریک | |
یک عدد فلفل دلمهای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
۵۰گرم جوانه لوبیا | |
۲ قاشق غذا خوری سس آلوی سیاه | |
یک عدد زرده تخم مرغ | |
۸عدد ورقه نازک خمیر | |
روغن برای سرخ کردن |
1. | مارچوبه، فلفل دلمهای و جوانه لوبیا را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط نمایید. |
2. | سس آلو را به سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. |
3. | زرده تخم مرغ را بزنید و تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
4. | ورقه های خمیر را روی سطح کار تمیزی پهن کنید. |
5. | کمی مخلوط مارچوبه و فلفل دلمه ای قرمز را بر روی قسمت انتهایی هر ورقه خمیر بریزید و با قلم مو لبههای خمیر را به زرده تخم مرغ آغشته سازید. |
6. | داخل تمام ورقههای خمیر را پر کنید، آنها را بپیچید و سر و ته خمیرها را ببندید. |
7. | روغن رادر ماهیتابه وُک بزرگی حرارت دهید. هر بار ۲ پیراشکی را در روغن داغ به مدت ۴تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا برشته شوند. |
8. | بسته های مارچوبه را با یک کفگیر یا قاشق سوراخ دار از روغن خارج کرده، روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آنها گرفته شود. |
9. | پیراشکی های آماده را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز پیراشکی مارچوبه
مارچوبه هایی که سر باریک دارند، تردتر و نرم تر از ساقه های بزرگ مارچوبه هستند.
دیدگاهتان را بنویسید