مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰گرم قسمت سر مارچوبه باریک
یک عدد فلفل دلمهای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده
۵۰گرم جوانه لوبیا
۲ قاشق غذا خوری سس آلوی سیاه
یک عدد زرده تخم مرغ
۸عدد ورقه نازک خمیر
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه

1.مارچوبه، فلفل دلمهای و جوانه لوبیا را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط نمایید.
2.سس آلو را به سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
3.زرده تخم مرغ را بزنید و تا زمان نیاز کنار بگذارید.
4.ورقه های خمیر را روی سطح کار تمیزی پهن کنید.
5.کمی مخلوط مارچوبه و فلفل دلمه ای قرمز را بر روی قسمت انتهایی هر ورقه خمیر بریزید و با قلم مو لبههای خمیر را به زرده تخم مرغ آغشته سازید.
6.داخل تمام ورقههای خمیر را پر کنید، آنها را بپیچید و سر و ته خمیرها را ببندید.
7.روغن رادر ماهیتابه وُک بزرگی حرارت دهید. هر بار ۲ پیراشکی را در روغن داغ به مدت ۴تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا برشته شوند.
8.بسته های مارچوبه را با یک کفگیر یا قاشق سوراخ دار از روغن خارج کرده، روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
9.پیراشکی های آماده را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز پیراشکی مارچوبه

مارچوبه هایی که سر باریک دارند، تردتر و نرم تر از ساقه های بزرگ مارچوبه هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.