پیراشکی سیب یکی از انواع پیراشکی هاست که طعم متفاوت و بی نظیری دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود. دقت کنید که پس از خارج کردن پیراشکی ها از روغن، به جای حوله کاغذی، آن ها را روی شبکه فلزی قرار دهید، زیرا حوله کاغذی به سطح پیراشکی ها می چسبد.

۱۰۰ گرم آرد معمولی (ساده) | |
کمی نمک | |
½ قاشق چایخوری پودر دارچین | |
۱۷۵میلی لیتر آب گرم | |
۴ قاشق چایخوری روغن نباتی | |
۲ عدد سفیده تخم مرغ | |
۲ عدد سیب، پوست کنده | |
روغن نباتی یا روغن آفتابگردان برای سرخ کردن | |
شکر دانه ریز و دارچین برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۱۵۰ میلی لیتر/¼ پیمانه ماست طبیعی (شیرین نشده) | |
½ قاشق چایخوری اسانس بادام | |
۲ قاشق چایخوری عسل شفاف (بدون موم) |
1. | آرد و نمک را داخل کاسه ای بزرگ الک کنید. |
2. | پودر دارچین را افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس آب گرم و روغن گیاهی را بیافزایید و خوب هم بزنید. |
3. | سفیده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا سفت شوند و با برگرداندن ظرف، از آن نریزد. سپس آن را به خمیر اضافه نمایید. |
4. | با استفاده از چاقویی تیز، سیب را به تکه های بزرگ خرد کنید و داخل خمیر بریزید. |
5. | روغن را داخل ماهیتابه ای گود حرارت دهید تا به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد یا دمایی که بتواند چند تکه نان را در عرض ۳۰ ثانیه سرخ کند. اکنون سیب ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا رنگشان طلایی شود و پف کنند. |
6. | پیراشکی های سیب را با کمک کفگیر از روغن در آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه (حوله کاغذی ) قرار دهید تا روغن آنها گرفته شود. |
7. | شکر دانه ریز و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی پیراشکی ها بپاشید. |
8. | تمام مواد لازم برای تهیه سس را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و با هم ترکیب کنید. سس آماده را همراه با پیراشکی ها سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید