مواد اولیه لازم و ترکیبات

کره برای چرب کردن
۶ قطعه مرغ سوپرم
۴۵۰ گرم پاستا پِنه ( لوله ای شکل)
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۹۰ گرم پنیر پارمزان، رنده شده
مواد لازم برای تهیه مایه میانی :
۱۱۵ گرم گوشت خرچنگ دراز، خرد شده
۲ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
۲ عدد انجیر، خرد شده
یک قاشق غذاخوری آب انگور سفید
۲ قاشق غذاخوری خرده نان
یک عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.۶ تکه فویل آلومینیومی بزرگ، به اندازه هر یک از قطعات مرغ را به همراه سینی پخت فر چرب نمایید.
2.تمامی مواد مایه میانی را داخل یک کاسه ریخته و با قاشق کاملاً به هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
3.با استفاده از یک چاقوی تیز، شکافی در سینه هر تکه مرغ ایجاد کرده، با مخلوط خرچنگ و انجیر، آن را پرکنید. سپس هر کدام از مرغ ها را داخل یک فویل چرب شده، پیچیده و هر بسته را درون سینی فر آغشته به روغن قرار دهید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
4.در همین فاصله، یک قابلمه حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا و ۱ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را درون آن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش کرده و تا آماده شدن مرغ ها، گرم نگه دارید.
5.با دقت فویل ها را از دور مرغ ها جدا کنید. مرغ ها را به ورقه های نازک ببُرید. بر روی پاستا به طور منظم بچینید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز پِنه با مرغ و خرچنگ

قطعه مرغ سوپرم شامل سینه مرغ و بال آن است که همیشه بدون پوست در غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.