توصیه سرآشپز پِنه با مرغ و خرچنگ
قطعه مرغ سوپرم شامل سینه مرغ و بال آن است که همیشه بدون پوست در غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

| کره برای چرب کردن | |
| ۶ قطعه مرغ سوپرم | |
| ۴۵۰ گرم پاستا پِنه ( لوله ای شکل) | |
| ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۹۰ گرم پنیر پارمزان، رنده شده | |
| مواد لازم برای تهیه مایه میانی : | |
| ۱۱۵ گرم گوشت خرچنگ دراز، خرد شده | |
| ۲ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده | |
| ۲ عدد انجیر، خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری آب انگور سفید | |
| ۲ قاشق غذاخوری خرده نان | |
| یک عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | ۶ تکه فویل آلومینیومی بزرگ، به اندازه هر یک از قطعات مرغ را به همراه سینی پخت فر چرب نمایید. |
| 2. | تمامی مواد مایه میانی را داخل یک کاسه ریخته و با قاشق کاملاً به هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. |
| 3. | با استفاده از یک چاقوی تیز، شکافی در سینه هر تکه مرغ ایجاد کرده، با مخلوط خرچنگ و انجیر، آن را پرکنید. سپس هر کدام از مرغ ها را داخل یک فویل چرب شده، پیچیده و هر بسته را درون سینی فر آغشته به روغن قرار دهید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. |
| 4. | در همین فاصله، یک قابلمه حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا و ۱ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را درون آن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش کرده و تا آماده شدن مرغ ها، گرم نگه دارید. |
| 5. | با دقت فویل ها را از دور مرغ ها جدا کنید. مرغ ها را به ورقه های نازک ببُرید. بر روی پاستا به طور منظم بچینید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز پِنه با مرغ و خرچنگ
قطعه مرغ سوپرم شامل سینه مرغ و بال آن است که همیشه بدون پوست در غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.
دیدگاهتان را بنویسید