مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ گرم سیب زمینی، خرد شده
۱۲۵ گرم شلغم، خرد شده
یک عدد هویج، خرد شده
۴۵۰ گرم اسفناج
یک قاشق غذاخوری شیر بدون چربی
۱۵ گرم/ یک قاشق غذاخوری کره
۲۵ گرم آرد معمولی ( ساده)
یک عدد تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق غذاخوری آب پرتقال
¼ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
نمک و فلفل
هویج خلال شده برای تزیین

طرز تهیه

1.چهار عدد قالب یک نفره با حجم ۱۵۰ میلی لیتر را کمی چرب کنید.
2. سیب زمینی ها را به مدت ۱۰دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید. در قابلمه ای دیگر،شلغم و هویج را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید. سپس اسفناج ها را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه آب جوش فروبرده و بعد با آب سرد بشویید. تمام سبزیجات پخته شده را آبکش نمایید. شیر و کره را به سیب زمینی اضافه کنید و بکوبید تا پوره و نرم شود. سپس آرد و تخم مرغ را به آن بیافزایید.
3.مخلوط سیب زمینی را در سه کاسه ی جداگانه به اندازه مساوی بریزید و شلغم را به یکی از آنها بیافزایید. هویج را به یکی دیگر از کاسه ها و اسفناج را به کاسه سوم اضافه کنید و مخلوط هر کدام از سه کاسه راخوب هم بزنید.
4.دارچین را به مخلوط شلغم و سیب زمینی افزوده، آب پرتقال را به مخلوط هویج و سیب زمینی و جوزهندی را نیز به مخلوط اسفناج و سیب زمینی اضافه کنید و هر کدام را جداگانه ترکیب کنید.
5.مقداری از مخلوط شلغم و سیب زمینی را کف تمام قالب ها بریزید و روی آن را صاف کنید. سپس سطح آن را با یک لایه دیگر از مخلوط اسفناج و سیب زمینی بپوشانید و لایه آخر را از مخلوط هویج و سیب زمینی بریزید. روی قالب ها را با یک فویل بپوشانید و آنها را درون سینی فر بچینید. کف سینی کمی آب جوش بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا مواد سفت شوند.
6.قالب ها را از فر خارج کنید و پوره ها را از قالب به بشقاب های پذیرایی برگردانید و روی آن را با خلال هویج تزیین کرده و سرو نمایید.

پوره سیب زمینی سه لایه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.