پوره سیب زمینی سه لایه

۳۰۰ گرم سیب زمینی، خرد شده | |
۱۲۵ گرم شلغم، خرد شده | |
یک عدد هویج، خرد شده | |
۴۵۰ گرم اسفناج | |
یک قاشق غذاخوری شیر بدون چربی | |
۱۵ گرم/ یک قاشق غذاخوری کره | |
۲۵ گرم آرد معمولی ( ساده) | |
یک عدد تخم مرغ | |
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین | |
یک قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
¼ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده | |
نمک و فلفل | |
هویج خلال شده برای تزیین |
1. | چهار عدد قالب یک نفره با حجم ۱۵۰ میلی لیتر را کمی چرب کنید. |
2. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید. در قابلمه ای دیگر،شلغم و هویج را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید. سپس اسفناج ها را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه آب جوش فروبرده و بعد با آب سرد بشویید. تمام سبزیجات پخته شده را آبکش نمایید. شیر و کره را به سیب زمینی اضافه کنید و بکوبید تا پوره و نرم شود. سپس آرد و تخم مرغ را به آن بیافزایید. |
3. | مخلوط سیب زمینی را در سه کاسه ی جداگانه به اندازه مساوی بریزید و شلغم را به یکی از آنها بیافزایید. هویج را به یکی دیگر از کاسه ها و اسفناج را به کاسه سوم اضافه کنید و مخلوط هر کدام از سه کاسه راخوب هم بزنید. |
4. | دارچین را به مخلوط شلغم و سیب زمینی افزوده، آب پرتقال را به مخلوط هویج و سیب زمینی و جوزهندی را نیز به مخلوط اسفناج و سیب زمینی اضافه کنید و هر کدام را جداگانه ترکیب کنید. |
5. | مقداری از مخلوط شلغم و سیب زمینی را کف تمام قالب ها بریزید و روی آن را صاف کنید. سپس سطح آن را با یک لایه دیگر از مخلوط اسفناج و سیب زمینی بپوشانید و لایه آخر را از مخلوط هویج و سیب زمینی بریزید. روی قالب ها را با یک فویل بپوشانید و آنها را درون سینی فر بچینید. کف سینی کمی آب جوش بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا مواد سفت شوند. |
6. | قالب ها را از فر خارج کنید و پوره ها را از قالب به بشقاب های پذیرایی برگردانید و روی آن را با خلال هویج تزیین کرده و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید