مواد اولیه لازم و ترکیبات

یک قاشق چایخوری آرد ذرت
۸۵۰ میلی لیتر / ½ ۱ پیمانه شیر، بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری اضافه
۱۲۵ گرم برنج دانه کوتاه
حدود ۲ قاشق غذاخوری شکر بعلاوه یک قاشق غذاخوری عسل برای طعم بهتر
یک عدد پوست ریز رنده شده لیمو سنگی بزرگ
آب لیموی تازه برای طعم بهتر
۵۰ گرم مغز پسته

راهنمای پخت

1.آرد ذرت را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شیر در کاسه ی کوچکی ریخته و هم بزنید تا آرد حل شده و گلوله ی آرد در شیر باقی نماند. قابلمه ای را با آب سرد بشویید و آن را خشک نکنید.
2.باقیمانده شیر و مخلوط آرد ذرت را در قابلمه ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید، گاهی هم بزنید تا دور شیر حباب های کوچکی تشکیل شود و نزدیک به جوش باشد ولی به نقطه جوش نرسد.
3.برنج را اضافه کرده و حرارت را کاهش دهید، به هم زدن برنج حدود ۲۰ دقیقه ادامه دهید تا به جز دو قاشق غذاخوری از آب غذا بقیه مایع اضافی تبخیر شده و برنج نرم شده باشد.
4.قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را در کاسه ای نسوز بریزید. مقداری شکر برای شیرینی و پوست رنده شده لیمو را با برنج مخلوط کنید و اگر مایلید برنج مزه ترشی داشته باشد آب لیموی تازه را نیز اضافه کرده و اجازه دهید برنج کاملاً خنک شود.
5.روی برنج خنک شده را با یک لایه نازک نایلون محافظ، محکم بپوشانید و برنج را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. هر چه برنج سردتر باشد مزه ی آن با میوه های تازه دلچسب تر و بهتر است.
6.در همین فاصله،با استفاده از یک کارد تیز مغز پسته را ریز خرد کنید. قبل از سرو پودینگ، آن را در ظروف مخصوص پذیرایی جداگانه ریخته و روی آن پسته خرد شده بپاشید.

توصیه سرآشپز پودینگ پسته و لیمو-باگسی من

خیس کردن قابلمه با آب سرد در مرحله یک مهم است، چون از سوختن شیر در کناره ها و ته قابلمه جلوگیری می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.