توصیه سرآشپز پودینگ پسته و لیمو-باگسی من
خیس کردن قابلمه با آب سرد در مرحله یک مهم است، چون از سوختن شیر در کناره ها و ته قابلمه جلوگیری می کند.
یک قاشق چایخوری آرد ذرت | |
۸۵۰ میلی لیتر / ½ ۱ پیمانه شیر، بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری اضافه | |
۱۲۵ گرم برنج دانه کوتاه | |
حدود ۲ قاشق غذاخوری شکر بعلاوه یک قاشق غذاخوری عسل برای طعم بهتر | |
یک عدد پوست ریز رنده شده لیمو سنگی بزرگ | |
آب لیموی تازه برای طعم بهتر | |
۵۰ گرم مغز پسته |
1. | آرد ذرت را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شیر در کاسه ی کوچکی ریخته و هم بزنید تا آرد حل شده و گلوله ی آرد در شیر باقی نماند. قابلمه ای را با آب سرد بشویید و آن را خشک نکنید. |
2. | باقیمانده شیر و مخلوط آرد ذرت را در قابلمه ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید، گاهی هم بزنید تا دور شیر حباب های کوچکی تشکیل شود و نزدیک به جوش باشد ولی به نقطه جوش نرسد. |
3. | برنج را اضافه کرده و حرارت را کاهش دهید، به هم زدن برنج حدود ۲۰ دقیقه ادامه دهید تا به جز دو قاشق غذاخوری از آب غذا بقیه مایع اضافی تبخیر شده و برنج نرم شده باشد. |
4. | قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج را در کاسه ای نسوز بریزید. مقداری شکر برای شیرینی و پوست رنده شده لیمو را با برنج مخلوط کنید و اگر مایلید برنج مزه ترشی داشته باشد آب لیموی تازه را نیز اضافه کرده و اجازه دهید برنج کاملاً خنک شود. |
5. | روی برنج خنک شده را با یک لایه نازک نایلون محافظ، محکم بپوشانید و برنج را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. هر چه برنج سردتر باشد مزه ی آن با میوه های تازه دلچسب تر و بهتر است. |
6. | در همین فاصله،با استفاده از یک کارد تیز مغز پسته را ریز خرد کنید. قبل از سرو پودینگ، آن را در ظروف مخصوص پذیرایی جداگانه ریخته و روی آن پسته خرد شده بپاشید. |
توصیه سرآشپز پودینگ پسته و لیمو-باگسی من
خیس کردن قابلمه با آب سرد در مرحله یک مهم است، چون از سوختن شیر در کناره ها و ته قابلمه جلوگیری می کند.
دیدگاهتان را بنویسید