مواد لازم و ترکیبات

۱۵گرم/یک قاشق غذاخوری کره
۷۵ گرم مخلوط میوه های خشک
۲۵۰ گرم پنیر ریکوتا
۳عدد زرده تخم مرغ
۵۰ گرم شکر دانه ریز
یک قاشق چایخوری دارچین
پوست رنده شده یک عدد پرتقال بعلاوه مقداری برای تزیین
خامه ترش برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.داخل ۴ عدد قالب متوسط پودینگ را کمی با کره چرب کنید.
2.میوه های خشک را داخل کاسه ای قرار دهید و روی آنها آب گرم بریزید. اجازه دهید به مدت ۱۰دقیقه خیس بخورند.
3.پنیر ریکوتا را همراه زرده های تخم مرغ داخل کاسه ای خوب هم بزنید. سپس شکر دانه ریز، دارچین و پوست پرتقال را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
4.میوه های خیس کرده را داخل آبکش بریزید تا آبشان برود. سپس آنها را با مخلوط پنیر ریکوتا ترکیب کنید.
5.با استفاده از قاشق آنها را داخل قالب های آماده شده بریزید.
6.قالب ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی به مدت ۱۵دقیقه قرار دهید. سطح رویی پودینگ ها باید سفت شود اما نباید رنگشان قهوه ای شود.
7.پس از قرار دادن پودینگ ها در ظرف مخصوص سرو، آنها را با خلال پوست پرتقال تزیین کنید. بنا به سلیقه خود، می توانید این پودینگ را داغ یا سرد، همراه مقداری خامه ترش کم چرب سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

خامه ترش کمی طعم ترش دارد، معطر است و بسیار غلیظ می باشد. این خامه مخصوص آشپزی است و درصد چربی آن در همان حد خامه پرچرب است. طرز تهیه این خامه به این صورت است که آبدوغ طبیعی را با خامه پرچرب خوب مخلوط کرده و یک شبانه روز داخل یخچال می گذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.