
حدود ۶۰ گرم کره، نرم شده | |
۴ تا ۵ تکه نان سفید یا قهوه ای | |
۴ قاشق غذاخوری مارمالاد پرتقال | |
پوست رنده شده ی یک عدد لیمو | |
۹۰ تا ۱۲۵ گرم کشمش پلویی بیدانه (سلطانی) | |
۴۰ گرم مخلوط پوست میوه شیرین شده، خرد شده | |
یک قاشق چایخوری پودر دارچین یا مخلوط ادویه | |
یک عدد سیب، پوست کنده، دانه گرفته و درشت رنده شده | |
۹۰ گرم شکر قهوه ای | |
۳عدد تخم مرغ | |
۵۰۰ میلی لیتر شیر | |
۲ قاشق غذاخوری شکر دمرارا (زرد کریستالی) |
1. | داخل یک ظرف مخصوص نسوز فر را کمی چرب کنید. روی تکه های نان، کمی کره و سپس مارمالاد پرتقال بمالید. |
2. | ابتدا یک لایه از نان ها را کف ظرف بچینید و سپس روی آنها پوست لیمو و سیب رنده شده و نصف مقدار موادی مانند کشمش، ادویه، شکر قهوه ای و مخلوط پوست میوه های شیرین را بریزید. |
3. | یک لایه دیگر نان روی این مواد بچینید. نان ها را برش بزنید تا داخل ظرف جا شوند. |
4. | نیم دیگر باقیمانده مواد مانند کشمش، ادویه، شکر و مخلوط پوست میوه ها را دوباره روی نان ها بریزید و در آخر روی آنها را با یک لایه نان دیگر بپوشانید. در صورت نیاز دور نان ها رابرش بزنید تا درون ظرف جا شوند. |
5. | زرده تخم مرغ ها و شیر را با هم ترکیب کرده و کمی بزنید. سپس روی نان های داخل ظرف بریزید. اگر قبل از سرو، زمان کافی دارید، مخلوط پودینگ را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. |
6. | روی پودینگ، شکر دانه درشت و کشمش بپاشید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود. می توانید پودینگ را بلافاصله گرم سرو نمایید یا اینکه اجازه دهید کمی خنک شود. |
دیدگاهتان را بنویسید