مواد لازم و ترکیبات

حدود ۶۰ گرم کره، نرم شده
۴ تا ۵ تکه نان سفید یا قهوه ای
۴ قاشق غذاخوری مارمالاد پرتقال
پوست رنده شده ی یک عدد لیمو
۹۰ تا ۱۲۵ گرم کشمش پلویی بیدانه (سلطانی)
۴۰ گرم مخلوط پوست میوه شیرین شده، خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر دارچین یا مخلوط ادویه
یک عدد سیب، پوست کنده، دانه گرفته و درشت رنده شده
۹۰ گرم شکر قهوه ای
۳عدد تخم مرغ
۵۰۰ میلی لیتر شیر
۲ قاشق غذاخوری شکر دمرارا (زرد کریستالی)

راهنمای دستور پخت

1.داخل یک ظرف مخصوص نسوز فر را کمی چرب کنید. روی تکه های نان، کمی کره و سپس مارمالاد پرتقال بمالید.
2.ابتدا یک لایه از نان ها را کف ظرف بچینید و سپس روی آنها پوست لیمو و سیب رنده شده و نصف مقدار موادی مانند کشمش، ادویه، شکر قهوه ای و مخلوط پوست میوه های شیرین را بریزید.
3.یک لایه دیگر نان روی این مواد بچینید. نان ها را برش بزنید تا داخل ظرف جا شوند.
4.نیم دیگر باقیمانده مواد مانند کشمش، ادویه، شکر و مخلوط پوست میوه ها را دوباره روی نان ها بریزید و در آخر روی آنها را با یک لایه نان دیگر بپوشانید. در صورت نیاز دور نان ها رابرش بزنید تا درون ظرف جا شوند.
5.زرده تخم مرغ ها و شیر را با هم ترکیب کرده و کمی بزنید. سپس روی نان های داخل ظرف بریزید. اگر قبل از سرو، زمان کافی دارید، مخلوط پودینگ را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
6.روی پودینگ، شکر دانه درشت و کشمش بپاشید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود. می توانید پودینگ را بلافاصله گرم سرو نمایید یا اینکه اجازه دهید کمی خنک شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.