مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم خرده نان سفید تازه
۶۰۰ میلی لیتر/یک پیمانه شیر
۳عدد تخم مرغ
½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۶۰ گرم شکر دانه ریز
۲ عدد موز
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
۳ قاشق غذاخوری مربا یا مارمالاد زردآلو

راهنمای دستور پخت

1.خرده های نان را داخل قالب یک لیتر ی مخصوص فر بریزید. شیر را ولرم کنید و روی خرده نان ها بریزید.
2.زرده و سفیده دو عدد از تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و زرده ها را با یک عدد تخم مرغ کامل باقیمانده بزنید. تخم مرغ ها را با وانیل و نصف مقدار شکر به خرده نان ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس اجازه دهید ۱۰ دقیقه کنار بماند.
3.قالب را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا کاملاً بپزد. بعد از پخت، پودینگ را از فر بیرون آورید.
4.موزها را به صورت حلقه حلقه ببرید و داخل آب لیمو بریزید. مربای زرد آلو را روی پودینگ پهن کنید. سپس حلقه های موز را روی مربا بچینید.
5.سفیده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا سفت شوند، طوری که وقتی ظرف را بر می گردانید، سفیده ها از ظرف نریزند. سپس باقیمانده شکر را به آن اضافه کنید.
6.مرنگ آماده شده را به صورت یک تکه بزرگ بر روی پودینگ قرار داده، دوباره قالب را در فر گذاشته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ی دیگر بپزید تا سفت شود و رنگ آن طلایی گردد. این دسر را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

در این پودینگ، مرنگ (مخلوط سفیده تخم مرغ و شکر)بافتی نرم شبیه مارشمالا دارد و به مرنگی که به آرامی پخته و سفت و خشک شده، شباهت ندارد. ظرفی که از آن برای زدن سفیده تخم مرغ ها استفاده می کنید، نباید چرب باشد. در غیر این صورت، نمی توان سفیده ها را به حالت پفکی در آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.