
۲ قاشق غذاخوری شربت شکر ذرت به علاوه مقداری اضافی برای سرو | |
۱۲۵گرم کره یا مارگارین | |
۱۲۵ گرم شکر دانه ریز یا شکر قهوه ای | |
۲عدد تخم مرغ | |
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
¾ قاشق چایخوری پودر دارچین یا ادویه سیب | |
پوست رنده شده یک عدد پرتقال | |
یک قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
۹۰ گرم کشمش بی دانه (سلطانی) | |
۴۰ گرم/ ۵ قاشق غذاخوری کمپوت زنجبیل، ریز خرد شده | |
یک عدد سیب، پوست کنده، دانه گرفته و درشت خرد شده |
1. | داخل یک کاسه نسوز یا قالب مخصوص پودینگ با حجم ۸۵۰ میلی لیتر را کاملاً چرب کنید. شربت ذرت را داخل آن بریزید. |
2. | کره و شکر را با هم مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا سبک شده و پف کند و کمی کمرنگ شود.تخم مرغ ها را یکی یکی بیافزایید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، یک قاشق پر آرد هم به مخلوط اضافه نمایید. |
3. | باقیمانده آرد را همراه دارچین یا ادویه سیب الک کرده و همراه با پوست و آب پرتقال به مخلوط پودینگ اضافه کنید. سپس کشمش، زنجبیل و سیب را بیافزایید وخوب هم بزنید. |
4. | مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف و یکنواخت کنید. سطح ظرف را با استفاده از کاغذ روغنی کاملاً بپوشانید، طوری که تا پایین لبه های کاسه کاملاً پوشیده شود. |
5. | سپس روی کاغذ روغنی، یک ورق فویل بکشید و با استفاده از نخ، دور کاسه را محکم ببندید. همچنین با استفاده از طناب یک دستگیره برای کاسه درست کنید تا بتوانید به راحتی کاسه را از قابلمه بیرون آورید. |
6. | کاسه را داخل قابلمه ای که تا نصفه پر از آب جوش است قرار دهید و اجازه دهید یک ساعت و نیم با بخار بپزد. در این فاصله اگر لازم بود، می توانید مقداری آّب جوش به قابلمه اضافه کنید. |
7. | برای سرو پودینگ، ابتدا فویل و کاغذ روغنی را از روی کاسه بردارید سپس آن را داخل ظرف داغ و مخصوص سرو برگردانید و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید