مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری شربت شکر ذرت به علاوه مقداری اضافی برای سرو
۱۲۵گرم کره یا مارگارین
۱۲۵ گرم شکر دانه ریز یا شکر قهوه ای
۲عدد تخم مرغ
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار
¾ قاشق چایخوری پودر دارچین یا ادویه سیب
پوست رنده شده یک عدد پرتقال
یک قاشق غذاخوری آب پرتقال
۹۰ گرم کشمش بی دانه (سلطانی)
۴۰ گرم/ ۵ قاشق غذاخوری کمپوت زنجبیل، ریز خرد شده
یک عدد سیب، پوست کنده، دانه گرفته و درشت خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.داخل یک کاسه نسوز یا قالب مخصوص پودینگ با حجم ۸۵۰ میلی لیتر را کاملاً چرب کنید. شربت ذرت را داخل آن بریزید.
2.کره و شکر را با هم مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا سبک شده و پف کند و کمی کمرنگ شود.تخم مرغ ها را یکی یکی بیافزایید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، یک قاشق پر آرد هم به مخلوط اضافه نمایید.
3.باقیمانده آرد را همراه دارچین یا ادویه سیب الک کرده و همراه با پوست و آب پرتقال به مخلوط پودینگ اضافه کنید. سپس کشمش، زنجبیل و سیب را بیافزایید وخوب هم بزنید.
4.مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف و یکنواخت کنید. سطح ظرف را با استفاده از کاغذ روغنی کاملاً بپوشانید، طوری که تا پایین لبه های کاسه کاملاً پوشیده شود.
5.سپس روی کاغذ روغنی، یک ورق فویل بکشید و با استفاده از نخ، دور کاسه را محکم ببندید. همچنین با استفاده از طناب یک دستگیره برای کاسه درست کنید تا بتوانید به راحتی کاسه را از قابلمه بیرون آورید.
6.کاسه را داخل قابلمه ای که تا نصفه پر از آب جوش است قرار دهید و اجازه دهید یک ساعت و نیم با بخار بپزد. در این فاصله اگر لازم بود، می توانید مقداری آّب جوش به قابلمه اضافه کنید.
7.برای سرو پودینگ، ابتدا فویل و کاغذ روغنی را از روی کاسه بردارید سپس آن را داخل ظرف داغ و مخصوص سرو برگردانید و بلافاصله سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.