
| ۲ قاشق غذاخوری شربت شکر ذرت به علاوه مقداری اضافی برای سرو | |
| ۱۲۵گرم کره یا مارگارین | |
| ۱۲۵ گرم شکر دانه ریز یا شکر قهوه ای | |
| ۲عدد تخم مرغ | |
| ۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
| ¾ قاشق چایخوری پودر دارچین یا ادویه سیب | |
| پوست رنده شده یک عدد پرتقال | |
| یک قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
| ۹۰ گرم کشمش بی دانه (سلطانی) | |
| ۴۰ گرم/ ۵ قاشق غذاخوری کمپوت زنجبیل، ریز خرد شده | |
| یک عدد سیب، پوست کنده، دانه گرفته و درشت خرد شده |
| 1. | داخل یک کاسه نسوز یا قالب مخصوص پودینگ با حجم ۸۵۰ میلی لیتر را کاملاً چرب کنید. شربت ذرت را داخل آن بریزید. |
| 2. | کره و شکر را با هم مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا سبک شده و پف کند و کمی کمرنگ شود.تخم مرغ ها را یکی یکی بیافزایید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، یک قاشق پر آرد هم به مخلوط اضافه نمایید. |
| 3. | باقیمانده آرد را همراه دارچین یا ادویه سیب الک کرده و همراه با پوست و آب پرتقال به مخلوط پودینگ اضافه کنید. سپس کشمش، زنجبیل و سیب را بیافزایید وخوب هم بزنید. |
| 4. | مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف و یکنواخت کنید. سطح ظرف را با استفاده از کاغذ روغنی کاملاً بپوشانید، طوری که تا پایین لبه های کاسه کاملاً پوشیده شود. |
| 5. | سپس روی کاغذ روغنی، یک ورق فویل بکشید و با استفاده از نخ، دور کاسه را محکم ببندید. همچنین با استفاده از طناب یک دستگیره برای کاسه درست کنید تا بتوانید به راحتی کاسه را از قابلمه بیرون آورید. |
| 6. | کاسه را داخل قابلمه ای که تا نصفه پر از آب جوش است قرار دهید و اجازه دهید یک ساعت و نیم با بخار بپزد. در این فاصله اگر لازم بود، می توانید مقداری آّب جوش به قابلمه اضافه کنید. |
| 7. | برای سرو پودینگ، ابتدا فویل و کاغذ روغنی را از روی کاسه بردارید سپس آن را داخل ظرف داغ و مخصوص سرو برگردانید و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید