توصیه سر آشپز
اگر می خواهید پودینگ طعم مورد پسند کودکان را به خود بگیرد، یک تا ۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال به آن اضافه کنید.
۵۰ گرم / ۴ قاشق غذاخوری مارگارین به علاوه مقداری برای چرب کردن | |
۷۵ گرم/ ۶ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای | |
۲عدد تخم مرغ، زده شده | |
۳۵۰ میلی لیتر شیر | |
۴۰ گرم آرد معمولی(ساده) | |
۵۰ گرم مغز گردوی خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری پودرکاکائو (کاکائو ی تلخ شیرین نشده) | |
مقداری پودر قند و پودر کاکائو (کاکائو تلخ ) برای پاشیدن روی کیک |
1. | کف یک قالب یک لیتری مقاوم در برابر حرارت فر را کمی چرب کنید. |
2. | مارگارین (کره نباتی) را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا پف کند؛ طوری که حباب هایی روی مایه به وجود آید. سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. |
3. | شیر را کم کم به مخلوط بیافزایید و بعد گردو را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. |
4. | آرد و پودر کاکائوی تلخ را با هم الک نمایید و به مخلوط اضافه کنید سپس با استفاده از قاشق فلزی مخلوط را به آرامی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. |
5. | خمیر را داخل قالب بریزید و آن را ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت کاملاً بپزد. |
6. | بعد از پختن کیک، مقداری شکر و پودر کاکائو روی آن بپاشید و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
اگر می خواهید پودینگ طعم مورد پسند کودکان را به خود بگیرد، یک تا ۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال به آن اضافه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید