مواد لازم و ترکیبات

۵۰ گرم / ۴ قاشق غذاخوری مارگارین به علاوه مقداری برای چرب کردن
۷۵ گرم/ ۶ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۲عدد تخم مرغ، زده شده
۳۵۰ میلی لیتر شیر
۴۰ گرم آرد معمولی(ساده)
۵۰ گرم مغز گردوی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پودرکاکائو (کاکائو ی تلخ شیرین نشده)
مقداری پودر قند و پودر کاکائو (کاکائو تلخ ) برای پاشیدن روی کیک

راهنمای دستور پخت

1.کف یک قالب یک لیتری مقاوم در برابر حرارت فر را کمی چرب کنید.
2.مارگارین (کره نباتی) را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا پف کند؛ طوری که حباب هایی روی مایه به وجود آید. سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
3.شیر را کم کم به مخلوط بیافزایید و بعد گردو را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
4.آرد و پودر کاکائوی تلخ را با هم الک نمایید و به مخلوط اضافه کنید سپس با استفاده از قاشق فلزی مخلوط را به آرامی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
5.خمیر را داخل قالب بریزید و آن را ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت کاملاً بپزد.
6.بعد از پختن کیک، مقداری شکر و پودر کاکائو روی آن بپاشید و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

اگر می خواهید پودینگ طعم مورد پسند کودکان را به خود بگیرد، یک تا ۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال به آن اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.