پودینگ تابستانی و انواع دسر و پیش غذا را می توانید در سایت باگسی من خیلی سریع و آسان آموزش ببینید.

روغن نباتی یا کره برای چرب کردن قالب | |
۶ تا ۸ تکه برش نان سفید، دور نان گرفته شود | |
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
۳۰۰ میلی لیتر /½ پیمانه آب | |
۲۲۵ گرم توت فرنگی | |
۵۰۰ گرم تمشک | |
۱۷۵ گرم شاتوت | |
۱۷۵ گرم توت سیاه | |
سرشاخه نعناع برای تزیین | |
خامه برای سرو |
1. | داخل شش قالب ۱۵۰میلی لیتری را با روغن یا کره چرب کنید. |
2. | درون قالب ها نان قراردهید. نان ها را طوری ببرید که به راحتی داخل قالب ها قرار بگیرند. |
3. | شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را مرتب هم بزنید، تا شکر حل شود. سپس اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه بجوشد. |
4. | شش عدد از توت فرنگی های بزرگ را برای تزیین نگه دارید، سپس بقیه آنها را همراه نیمی از تمشک ها داخل شربت شکری که درست کرده اید، بریزید. اگر توت فرنگی ها خیلی بزرگ هستند آنها را از وسط نصف کنید. بگذارید چند دقیقه به آرامی بپزند تا میوه ها نرم شوند اما شکل ظاهری خود را همچنان حفظ کنند. |
5. | میوه ها را با مقداری از آب و شربت داخل قالب ها بریزید و روی آنها را با تکه ای نان بپوشانید. سپس مقدار کمی از آب میوه را دور تا دور قالب بریزید تا نان ها کاملاً خیس شوند. روی قالب ها را با یک نعلبکی و یک وزنه سنگین بپوشانید و بگذارید یک شب داخل یخچال سرد شوند. |
6. | باقیمانده تمشک ها را در داخل مخلوط کن بریزید یا از یک صافی غیرفلزی عبور دهید تا له شوند مقدار کافی شربت شکر به آنها اضافه کنید تا غلظت مناسبی پیدا کنند. |
7. | دسر را داخل بشقاب های مخصوص سرو برگردانید و روی آنها از سس تمشکی که تهیه کرده اید، بریزید. دسر را با برگ نعناع و توت فرنگی هایی که نگه داشته اید، تزیین کرده و با خامه سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید