مواد اولیه لازم و ترکیبات

۳۰۰ گرم برنج دانه گرد یا برنج مخصوص پودینگ
مقداری نمک
یک عدد لیموترش زرد سنگی
۴۵۰ میلی لیتر شیر
۱۵۰ میلی لیتر خامه کم چرب
یک عدد ساقه دارچین
۶ قاشق غذاخوری کره
۱۴۰ گرم شکر یا مقداری برای افزودن شیرینی
۸ عدد زرده تخم مرغ
پودر دارچین جهت پاشیدن روی پودینگ
خامه پر چرب برای سرو

راهنمای پخت

1.یک قابلمه آب را جوش آورده، برنج و کمی نمک را به آن اضافه کرده و آب را دوباره به جوش آورید.حرارت را کم کنید تا برنج آهسته بجوشد و فقط نرم شود. آن را آبکش کرده، بشویید و مجدداً آبکش نمایید.
2.به کمک یک چاقوی تیز یا پوست کن، به صورت دوار، لیمو را به صورت یک نوار پیچ دار پوست بکنید. این روش باعث می شود که بعداً بتوانید پوست لیمو رابه آسانی از غذا خارج کنید. در ضمن می توان پوست لیمو را به صورت چند تکه باریک هم جدا کرد.
3.شیر و خامه را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به نقطه جوش نزدیک شود. برنج، ساقه ی دارچین، کره و پوست لیمو را اضافه کرده، حرارت را کم کنید و بگذارید مخلوط به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد تا غلیظ شده و حالتی خامه مانند پیدا کند. قابلمه را از روی حرارت برداشته، پوست لیمو و ساقه دارچین را از آن خارج کنید. شکر را اضافه کرده، هم بزنید تا حل شود.
4.در کاسه ی بزرگی زرده های تخم مرغ را بزنید تا یکنواخت شوند.کم کم مخلوط برنج را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. برای اینکه تخم مرغ سفت و دَلمه نشود مرتباً آن را هم بزنید تا پودینگ کمی خنک شود. سپس آن را در یک کاسه یا در۶ تا ۸ ظرف شیشه ای جداگانه ریخته،روی آن پودر دارچین بپاشید و با دمایی معادل دمای اتاق سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.