مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۵۰ گرم برنج دانه بلند سفید یا برنج دانه گرد ایتالیایی
مقداری نمک
یک لیتر / ¾ ۱ پیمانه شیر
۵ عدد تخم مرغ
۴۰۰ گرم شکر و یا ۴۵۰ گرم عسل و یا مخلوط عسل و شکر
۱۱۵ گرم کره، آب کرده و خنک شده
۲ قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج و یا ۴ قاشق غذاخوری شربت پرتقال
۲۲۵ گرم پوست پرتقال شکری شده، چهار گوش خرد شده
۲۲۵ گرم مارمالاد پرتقال
۲تا ۳ قاشق غذاخوری آب
پودر قند برای پاشیدن روی پودینگ

طرز تهیه

1.برنج و نمک را در ماهیتابه بزرگ و چدنی بریزید. شیر را اضافه کرده و آن را جوش بیاورید، گاهی مواد را هم بزنید. حرارت را کم کنید تا برنج به مدت ۲۵ دقیقه آهسته بجوشد ونرم و کرِم مانند شود. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
2.برنج پخته را از صافی پوره کن رد کرده و در کاسه بزرگی بریزید و یا به مدت ۳۰ ثانیه در غذاساز بریزید تا یکنواخت و نرم شده،سپس به کاسه ای انتقال دهید. آن را کنار بگذارید و گاهی هم بزنید تا رویه نبندد.
3.در همین فاصله، تخم مرغ ها را با شکر در کاسه بزرگی با همزن برقی حدود ۴ دقیقه بزنید تا نرم و کرِم مانند شود.به آرامی آن را با کره آب کرده مخلوط کرده و به برنج اضافه کنید. نیمی از عرق بهارنارنج و سپس پوست پرتقال شکرین را اضافه کنید و هم بزنید.
4.مخلوط را در ظرف مخصوص سوفله با گنجایش ۲ لیتر / ½ ۳ پیمانه که از قبل با کره چرب کرده اید، بریزید. ظرف را در سینی مخصوص پخت فر قرار داده و مقدار کافی آب جوش در سینی بریزید تا حدی که آب،۴ سانتیمتر از کف ظرف سوفله بالا بیاید.
5.پودینگ را در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کرده اید، حدود ۲۵ دقیقه بپزید تا پف کرده و کمی سفت شود. سپس ظرف پودینگ را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کمی خنک شود.
6.مارمالاد را با آب حرارت داده و هم بزنید تا حل شده و کاملاً یکنواخت شود. باقی عرق بهار نارنج را به مارمالاد اضافه کرده و مخلوط را در یک ظرف سس خوری بریزید. روی پودینگ پودر قند بپاشید و آن را گرم همراه سس مارمالاد سرو نمایید.

پودینگ برنج فلورانتین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.