پودینگ برنج فلورانتین

۱۵۰ گرم برنج دانه بلند سفید یا برنج دانه گرد ایتالیایی | |
مقداری نمک | |
یک لیتر / ¾ ۱ پیمانه شیر | |
۵ عدد تخم مرغ | |
۴۰۰ گرم شکر و یا ۴۵۰ گرم عسل و یا مخلوط عسل و شکر | |
۱۱۵ گرم کره، آب کرده و خنک شده | |
۲ قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج و یا ۴ قاشق غذاخوری شربت پرتقال | |
۲۲۵ گرم پوست پرتقال شکری شده، چهار گوش خرد شده | |
۲۲۵ گرم مارمالاد پرتقال | |
۲تا ۳ قاشق غذاخوری آب | |
پودر قند برای پاشیدن روی پودینگ |
1. | برنج و نمک را در ماهیتابه بزرگ و چدنی بریزید. شیر را اضافه کرده و آن را جوش بیاورید، گاهی مواد را هم بزنید. حرارت را کم کنید تا برنج به مدت ۲۵ دقیقه آهسته بجوشد ونرم و کرِم مانند شود. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. |
2. | برنج پخته را از صافی پوره کن رد کرده و در کاسه بزرگی بریزید و یا به مدت ۳۰ ثانیه در غذاساز بریزید تا یکنواخت و نرم شده،سپس به کاسه ای انتقال دهید. آن را کنار بگذارید و گاهی هم بزنید تا رویه نبندد. |
3. | در همین فاصله، تخم مرغ ها را با شکر در کاسه بزرگی با همزن برقی حدود ۴ دقیقه بزنید تا نرم و کرِم مانند شود.به آرامی آن را با کره آب کرده مخلوط کرده و به برنج اضافه کنید. نیمی از عرق بهارنارنج و سپس پوست پرتقال شکرین را اضافه کنید و هم بزنید. |
4. | مخلوط را در ظرف مخصوص سوفله با گنجایش ۲ لیتر / ½ ۳ پیمانه که از قبل با کره چرب کرده اید، بریزید. ظرف را در سینی مخصوص پخت فر قرار داده و مقدار کافی آب جوش در سینی بریزید تا حدی که آب،۴ سانتیمتر از کف ظرف سوفله بالا بیاید. |
5. | پودینگ را در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کرده اید، حدود ۲۵ دقیقه بپزید تا پف کرده و کمی سفت شود. سپس ظرف پودینگ را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کمی خنک شود. |
6. | مارمالاد را با آب حرارت داده و هم بزنید تا حل شده و کاملاً یکنواخت شود. باقی عرق بهار نارنج را به مارمالاد اضافه کرده و مخلوط را در یک ظرف سس خوری بریزید. روی پودینگ پودر قند بپاشید و آن را گرم همراه سس مارمالاد سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید