توصیه سر آشپز
می توانید پودینگ را داخل همان قالب ها درون یخچال بگذارید تا خنک شوند سپس همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

| ۳۰۰ گرم برنج دانه ریز مخصوص پودینگ | |
| ۲ قاشق غذاخوری عسل شفاف به علاوه مقداری برای ریختن روی پودینگ | |
| یک سر انگشت پر پودر دارچین | |
| ۱۵عدد برگه زردآلویی که نیازی به خیساندن نداشته باشد، خرد شده | |
| ۳ تکه کمپوت زنجبیل، آبکش وخرد شده | |
| ۸ عدد برگه زردآلویی که نیازی به خیساندن نداشته باشد، برای تزیین روی پودینگ |
| 1. | برنج را داخل یک قابلمه بریزید و روی آن، آب بریزید، سپس اجازه دهید تا بجوشد. بعد از جوش آمدن آب، درب قابلمه را ببندید تا برنج به مدت ۱۵ دقیقه کاملاً بپزد و آب را جذب کند. سپس عسل و دارچین را بیافزایید و خوب هم بزنید. |
| 2. | داخل ۴ قالب کاسه ای کوچک به حجم ۱۵۰ میلی لیتر را کمی چرب کنید. |
| 3. | برگه های زردآلو را با زنجبیل داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا به صورت یک خمیر صاف و یکدست در آید. |
| 4. | خمیر زردآلو را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها را با کف دستتان به شکل دایره هایی به قطر قالب پهن کنید. |
| 5. | نصف برنج را کف قالب ها بریزید و خمیر زردآلو را روی آنها بگذارید. |
| 6. | باقیمانده برنج را روی خمیر زردآلو بریزید و روی قالب ها را با استفاده از کاغذ روغنی و فویل بپوشانید. سپس اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه به شکل بخارپز حرارت ببینند و کاملاً سفت شوند. |
| 7. | قالب ها را از داخل ظرف بخارپز خارج کنید و حدود ۵ دقیقه به همان صورت کنار بگذارید. |
| 8. | پودینگ ها را روی ظروف مخصوص سرو برگردانید. آنها را با عسل و برگه زردآلو تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
می توانید پودینگ را داخل همان قالب ها درون یخچال بگذارید تا خنک شوند سپس همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید