مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ گرم برنج دانه ریز مخصوص پودینگ
۲ قاشق غذاخوری عسل شفاف به علاوه مقداری برای ریختن روی پودینگ
یک سر انگشت پر پودر دارچین
۱۵عدد برگه زردآلویی که نیازی به خیساندن نداشته باشد، خرد شده
۳ تکه کمپوت زنجبیل، آبکش وخرد شده
۸ عدد برگه زردآلویی که نیازی به خیساندن نداشته باشد، برای تزیین روی پودینگ

راهنمای دستور پخت

1.برنج را داخل یک قابلمه بریزید و روی آن، آب بریزید، سپس اجازه دهید تا بجوشد. بعد از جوش آمدن آب، درب قابلمه را ببندید تا برنج به مدت ۱۵ دقیقه کاملاً بپزد و آب را جذب کند. سپس عسل و دارچین را بیافزایید و خوب هم بزنید.
2.داخل ۴ قالب کاسه ای کوچک به حجم ۱۵۰ میلی لیتر را کمی چرب کنید.
3.برگه های زردآلو را با زنجبیل داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا به صورت یک خمیر صاف و یکدست در آید.
4.خمیر زردآلو را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها را با کف دستتان به شکل دایره هایی به قطر قالب پهن کنید.
5.نصف برنج را کف قالب ها بریزید و خمیر زردآلو را روی آنها بگذارید.
6.باقیمانده برنج را روی خمیر زردآلو بریزید و روی قالب ها را با استفاده از کاغذ روغنی و فویل بپوشانید. سپس اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه به شکل بخارپز حرارت ببینند و کاملاً سفت شوند.
7.قالب ها را از داخل ظرف بخارپز خارج کنید و حدود ۵ دقیقه به همان صورت کنار بگذارید.
8.پودینگ ها را روی ظروف مخصوص سرو برگردانید. آنها را با عسل و برگه زردآلو تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

می توانید پودینگ را داخل همان قالب ها درون یخچال بگذارید تا خنک شوند سپس همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.