توصیه سر آشپز
برای آنکه زعفران طعم بهتری پیدا کند، زعفران نساییده را درون یک ورق آلومینیوم کوچک بپیچید و آن را داخل یک ماهیتابه خشک، برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس رشته های زعفران را بین انگشتان خود فشار دهید تا پودر شوند.
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱پیمانه شیرخامه ای | |
زعفران به مقدار لازم کاملاً آسیاب شده، (به توصیه سرآشپز مراجعه شود) | |
۶۰ گرم برنج دانه ریز مخصوص پودینگ | |
یک تکه دارچین | |
۴۰ گرم شکر | |
۲۵ گرم کشمش بی دانه (سلطانی) | |
۲۵ گرم برگه زرد آلویی که نیاز به خیساندن ندارد، خرد شده | |
یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
۵ قاشق غذاخوری خامه ساده کم چرب | |
۱۵ گرم/ ۱ قاشق غذاخوری کره، نگینی خرد شده | |
۱۵ گرم / ۲ قاشق غذاخوری بادام پرک شده | |
جوز هندی، تازه رنده شده برای پاشیدن روی پودینگ | |
خامه برای سرو (دلخواه) |
1. | شیر را با زعفران داخل قابلمه ای نچسب بریزید و بگذارید بجوشد. شعله گاز را کم کنید. برنج و تکه دارچین را به مخلوط داخل قابلمه اضافه نمایید و به مدت ۲۵ دقیقه دیگر بجوشانید. در این فاصله، مخلوط را مرتب هم بزنید تا نرم شود. |
2. | قابلمه را از روی حرارت بر دارید و تکه دارچین را از مخلوط پودینگ بیرون آورده و دور بیندازید. سپس شکر، کشمش و برگه های زرد آلو را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. بعد از اینکه مواد کاملاً با هم ترکیب شدند، تخم مرغ، خامه و تکه های کره را به آنها اضافه کنید. |
3. | مخلوط آماده شده را داخل ظرف مخصوص پخت شیرینی های تر یا پای بریزید و سطح آن را با پاشیدن بادام پرک و رنده تازه جوزهندی تزیین کنید. سپس آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا مواد خودشان را بگیرند و روی پودینگ کاملاًطلایی شود. در صورت تمایل، پودینگ را داغ و همراه خامه بیشتری سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
برای آنکه زعفران طعم بهتری پیدا کند، زعفران نساییده را درون یک ورق آلومینیوم کوچک بپیچید و آن را داخل یک ماهیتابه خشک، برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس رشته های زعفران را بین انگشتان خود فشار دهید تا پودر شوند.
دیدگاهتان را بنویسید