مواد لازم و ترکیبات

۶۰۰ میلی لیتر/ ۱پیمانه شیرخامه ای
زعفران به مقدار لازم کاملاً آسیاب شده، (به توصیه سرآشپز مراجعه شود)
۶۰ گرم برنج دانه ریز مخصوص پودینگ
یک تکه دارچین
۴۰ گرم شکر
۲۵ گرم کشمش بی دانه (سلطانی)
۲۵ گرم برگه زرد آلویی که نیاز به خیساندن ندارد، خرد شده
یک عدد تخم مرغ، زده شده
۵ قاشق غذاخوری خامه ساده کم چرب
۱۵ گرم/ ۱ قاشق غذاخوری کره، نگینی خرد شده
۱۵ گرم / ۲ قاشق غذاخوری بادام پرک شده
جوز هندی، تازه رنده شده برای پاشیدن روی پودینگ
خامه برای سرو (دلخواه)

راهنمای دستور پخت

1.شیر را با زعفران داخل قابلمه ای نچسب بریزید و بگذارید بجوشد. شعله گاز را کم کنید. برنج و تکه دارچین را به مخلوط داخل قابلمه اضافه نمایید و به مدت ۲۵ دقیقه دیگر بجوشانید. در این فاصله، مخلوط را مرتب هم بزنید تا نرم شود.
2.قابلمه را از روی حرارت بر دارید و تکه دارچین را از مخلوط پودینگ بیرون آورده و دور بیندازید. سپس شکر، کشمش و برگه های زرد آلو را به آن بیافزایید و خوب هم بزنید. بعد از اینکه مواد کاملاً با هم ترکیب شدند، تخم مرغ، خامه و تکه های کره را به آنها اضافه کنید.
3.مخلوط آماده شده را داخل ظرف مخصوص پخت شیرینی های تر یا پای بریزید و سطح آن را با پاشیدن بادام پرک و رنده تازه جوزهندی تزیین کنید. سپس آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا مواد خودشان را بگیرند و روی پودینگ کاملاًطلایی شود. در صورت تمایل، پودینگ را داغ و همراه خامه بیشتری سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

برای آنکه زعفران طعم بهتری پیدا کند، زعفران نساییده را درون یک ورق آلومینیوم کوچک بپیچید و آن را داخل یک ماهیتابه خشک، برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس رشته های زعفران را بین انگشتان خود فشار دهید تا پودر شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.