توصیه سرآشپز در پودینگ برنج تایلندی
هل، ادویه ای با رایحه ی بسیار قوی می باشد. اگر عطر هل به ذائقه تان خیلی تند است، می توانید آن را از این دستور حذف کرده و یا به جای آن از کمی پودر دارچین استفاده کنید.
۱۰۰ گرم برنج دانه کوتاه | |
۲ قاشق غذاخوری شکر خرما | |
یک عدد هل، دو نیم شده | |
۳۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل | |
۱۵۰ میلی لیتر آب | |
۳ عدد تخم مرغ | |
۲۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل غلیظ | |
یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
میوه تازه برای سرو | |
ورقه های نارگیل شیرین شده برای تزیین |
1. | برنج و شکرخرما را داخل ماهیتابه ای بریزید. دانه ی هل را از پوست خارج کرده و در هاون بکوبید و به برنج اضافه کنید. آب و شیر نارگیل را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید. |
2. | محتویات ماهیتابه را حرارت دهید تا به جوش آید و هم بزنید تا شکر حل شود. حرارت را کم کرده و اجازه دهید که برنج با درب بازحدود ۲۰ دقیقه بپزد تا نرم شده و بیشترِ آب جذب شود. گاهی آن را هم بزنید. |
3. | برنج پخته را با قاشق در ظرف یا قالب های مخصوص فر بریزید و سطح برنج را صاف کنید. قالب ها را درسینی فلزی مخصوص کباب کردن بچینید و داخل سینی به قدری آب بریزید که تا نیمه ی قالب ها بالا بیاید. |
4. | تخم مرغ ها را با شیر نارگیل غلیظ و شکر دانه ریز خوب بزنید و با قاشق روی برنج بریزید. روی قالب ها را با فویل پوشانده و در فری که ازقبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید تا مواد سفت شوند. |
5. | پودینگ برنج را با ورقه های نارگیل شیرین شده تزیین کرده و سرد یا گرم همراه میوه تازه سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در پودینگ برنج تایلندی
هل، ادویه ای با رایحه ی بسیار قوی می باشد. اگر عطر هل به ذائقه تان خیلی تند است، می توانید آن را از این دستور حذف کرده و یا به جای آن از کمی پودر دارچین استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید