توصیه سر آشپز
در تهیه این دسر، می توان از هر نوع میوه مانند انواع توت یا انبه استفاده کرد، دراین صورت لزومی به پختن آنها برای نرم شدن نیست.
۴عدد آلو، بدون هسته و خرد شده | |
۲عدد سیب، پوست کنده و خرد شده | |
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱پیمانه ماست تقریباً سفت | |
۲ قاشق غذاخوری پودر قند، الک شده | |
یک قاشق چایخوری اسانس بادام | |
۷۵ گرم شکر دمرارا (زرد کریستالی) |
1. | آلوها و سیب ها را با دو قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه بریزید و ۷ تا ۱۰دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. قابلمه را کنار بگذارید تا مواد کاملاً سرد شوند. سپس زنجبیل را اضافه کنید وخوب هم بزنید. |
2. | با استفاده از یک کفگیر سوراخ دار، مخلوط را داخل ظرفی کم عمق و مخصوص سرو بریزید. |
3. | ماست، پودر قند و اسانس بادام رابا هم مخلوط کنید و روی مخلوط میوه ها بریزید تا کاملاً روی آنها را بپوشاند. |
4. | شکر زرد و درشت دمرارا را روی ماست بپاشید و ظرف را ۳ تا ۴ دقیقه داخل فر، زیر حرارت گریل بگذارید تا شکر کاملاً آب شود و مانند یک لایه روی ماست ، شکل بگیرد. |
5. | دسر را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود سپس آن را سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
در تهیه این دسر، می توان از هر نوع میوه مانند انواع توت یا انبه استفاده کرد، دراین صورت لزومی به پختن آنها برای نرم شدن نیست.
دیدگاهتان را بنویسید