مواد لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم سیب
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو
۳۰۰ گرم آرد گندم کامل (سبوس دار) بکینگ پودردار
½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری پودر دارچین به علاوه مقدار ی برای پاشیدن روی کیک
۱۷۵ گرم توت سیاه یا شاتوت، (در صورت انجماد یخزدایی شود) به علاوه مقدار ی برای تزیین روی کیک
۱۷۵ گرم شکر سرخ
یک عدد تخم مرغ متوسط، زده شده
۲۰۰ میلی لیتر ماست طبیعی شیرین نشده یا پنیر نرم کم چرب
۶۰ گرم قند حبه ای سفید یا قهوه ای، خرد شده
برش های سیب برای تزیین روی کیک

راهنمای دستور پخت

1.فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی گرم کنید. قالب مخصوص پخت نان یک کیلویی را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید. پس از جدا کردن پوست و هسته ، سیب ها را خرد نمایید. آنها را همراه آب لیمو داخل یک قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند تا سیب ها کاملاً نرم و خمیرمانند شوند. پوره سیب آماده شده را خوب هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک و سرد شود.
2.آرد، بکینگ پودر و یک قاشق چایخوری دارچین را داخل کاسه ای با هم الک کنید. باقیمانده سبوس و پوسته گندم داخل الک ر ا دوباره به مواد اضافه نمایید. سپس حدود ۱۱۵ گرم توت سیاه و شکر را هم به آنها بیافزایید.
3.وسط مواد را گود کنید. تخم مرغ، ماست و پوره سیب را داخل آنها بریزید. مواد داخل کاسه را خوب هم بزنید، به طوریکه همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس مخلوط آماده شده را داخل قالب ریخته و روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.
4.باقیمانده توت سیاه را روی خمیر قرار داده و آنها را داخل مواد فشار دهید، سپس روی کیک را یک لایه خرده قند بپاشید. قالب را داخل فر قرار دهید. بعد از پخت، اجازه دهید مدتی کیک داخل قالب بماند تا سرد شود.
5.کیک را از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی آن را جدا نمایید. روی کیک دارچین بپاشید و با مقداری توت سیاه و برش های سیب، تزیین کنید.

توصیه سر آشپز

در تهیه این نوع پودینگ، می توانید از توت فرنگی به جای توت سیاه استفاده کنید.اگر توت فرنگی تازه در دسترس نبود، توت فرنگی منجمد نیز پس از یخ زدایی قابل استفاده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.