مواد لازم و ترکیبات

۱۵ گرم / یک قاشق غذاخوری کره
۲عدد سیب پوست کنده ، دانه گرفته و حلقه شده
۷۵ گرم شکر دانه درشت
۲ قاشق غذاخوری آب سیب
۱۰۰ گرم نان باگت فرانسوی، حلقه شده و قسمت برشته ی دور آن گرفته شده
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه خامه ساده کم چرب
۲عدد تخم مرغ، زده شده
پوست نازک خلال شده ی یک عدد پرتقال

راهنمای دستور پخت

1.کف یک ظرف نسوز عمیق با گنجایش یک لیتر و نیم را کمی با کره چرب کنید.
2.حلقه های سیب را کف قالب بچینید و نصف مقدار شکر را روی سیب ها بپاشید.
3.حلقه های نان را روی سیب ها قرار دهید و با دست آنها را بفشارید تا کاملاً پهن و صاف شوند.
4.خامه و تخم مرغ را با باقیمانده شکر و پوست پرتقال مخلوط کنید و روی نان ها بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا نان ها مخلوط خامه را جذب کنند.
5.پودینگ را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم کرده اید روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی قرار دهید تا کاملا ًطلایی شود و بپزد. این پودینگ را گرم سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

در صورت تمایل، برای تنوع می توانید از میوه های خشک نظیر زردآلو، گیلاس و خرما در تهیه این پودینگ استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.