توصیه سر آشپز
در صورت تمایل، برای تنوع می توانید از میوه های خشک نظیر زردآلو، گیلاس و خرما در تهیه این پودینگ استفاده کنید.
۱۵ گرم / یک قاشق غذاخوری کره | |
۲عدد سیب پوست کنده ، دانه گرفته و حلقه شده | |
۷۵ گرم شکر دانه درشت | |
۲ قاشق غذاخوری آب سیب | |
۱۰۰ گرم نان باگت فرانسوی، حلقه شده و قسمت برشته ی دور آن گرفته شده | |
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه خامه ساده کم چرب | |
۲عدد تخم مرغ، زده شده | |
پوست نازک خلال شده ی یک عدد پرتقال |
1. | کف یک ظرف نسوز عمیق با گنجایش یک لیتر و نیم را کمی با کره چرب کنید. |
2. | حلقه های سیب را کف قالب بچینید و نصف مقدار شکر را روی سیب ها بپاشید. |
3. | حلقه های نان را روی سیب ها قرار دهید و با دست آنها را بفشارید تا کاملاً پهن و صاف شوند. |
4. | خامه و تخم مرغ را با باقیمانده شکر و پوست پرتقال مخلوط کنید و روی نان ها بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا نان ها مخلوط خامه را جذب کنند. |
5. | پودینگ را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم کرده اید روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی قرار دهید تا کاملا ًطلایی شود و بپزد. این پودینگ را گرم سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
در صورت تمایل، برای تنوع می توانید از میوه های خشک نظیر زردآلو، گیلاس و خرما در تهیه این پودینگ استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید