
۲۵ گرم /۲قاشق غذاخوری کره یا مارگارین | |
۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه شیر | |
پوست رنده شده به علاوه آب یک عدد پرتقال | |
۶۰ گرم آرد سمولینا | |
مقدار کمی جوز هندی رنده شده | |
۲۵ گرم /۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
مواد لازم برای سرو : | |
یک تکه کوچک کره | |
جوز هندی رنده شده | |
آلوهای ادویه دار : | |
۲۲۵ گرم آلو، دو نیم شده و هسته گرفته | |
۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه آب پرتقال | |
۲۵ گرم /۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
½ قاشق چایخوری پودر ادویه مخلوط |
1. | داخل قالب یک لیتری مخصوص فر را با مقدار کمی کره یا مارگارین ( کره گیاهی ) چرب کنید. شیر، باقیمانده کره و پوست پرتقال را داخل قابلمه ای بریزید. آرد گندم (سمولینا) را به مخلوط اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد بجوشند. مرتب آنها را هم بزنید سپس ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت کم بپزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. |
2. | شکر، آب پرتقال و جوز هندی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ را افزوده و تا زمانیکه کاملاً با هم ترکیب شوند، مواد را خوب هم بزنید. |
3. | مخلوط پودینگ را داخل قالبی که چرب کرده اید، بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملاً طلایی شود. |
4. | برای تهیه آلوهای طعم دار، آنها را همراه آب پرتقال، شکر و ادویه داخل قابلمه ای بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشند تا نرم شوند. سپس قابلمه را کنار بگذارید تا آلوها کمی سرد شوند. |
5. | روی پودینگ یک تکه کره و جوز هندی رنده شده بریزید و آن را با آلو های طعم دار سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید