
| ۲۵ گرم /۲قاشق غذاخوری کره یا مارگارین | |
| ۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه شیر | |
| پوست رنده شده به علاوه آب یک عدد پرتقال | |
| ۶۰ گرم آرد سمولینا | |
| مقدار کمی جوز هندی رنده شده | |
| ۲۵ گرم /۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
| یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
| مواد لازم برای سرو : | |
| یک تکه کوچک کره | |
| جوز هندی رنده شده | |
| آلوهای ادویه دار : | |
| ۲۲۵ گرم آلو، دو نیم شده و هسته گرفته | |
| ۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه آب پرتقال | |
| ۲۵ گرم /۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
| ½ قاشق چایخوری پودر ادویه مخلوط |
| 1. | داخل قالب یک لیتری مخصوص فر را با مقدار کمی کره یا مارگارین ( کره گیاهی ) چرب کنید. شیر، باقیمانده کره و پوست پرتقال را داخل قابلمه ای بریزید. آرد گندم (سمولینا) را به مخلوط اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد بجوشند. مرتب آنها را هم بزنید سپس ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت کم بپزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. |
| 2. | شکر، آب پرتقال و جوز هندی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ را افزوده و تا زمانیکه کاملاً با هم ترکیب شوند، مواد را خوب هم بزنید. |
| 3. | مخلوط پودینگ را داخل قالبی که چرب کرده اید، بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملاً طلایی شود. |
| 4. | برای تهیه آلوهای طعم دار، آنها را همراه آب پرتقال، شکر و ادویه داخل قابلمه ای بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشند تا نرم شوند. سپس قابلمه را کنار بگذارید تا آلوها کمی سرد شوند. |
| 5. | روی پودینگ یک تکه کره و جوز هندی رنده شده بریزید و آن را با آلو های طعم دار سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید