مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم /۲قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه شیر
پوست رنده شده به علاوه آب یک عدد پرتقال
۶۰ گرم آرد سمولینا
مقدار کمی جوز هندی رنده شده
۲۵ گرم /۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
یک عدد تخم مرغ، زده شده
مواد لازم برای سرو :
یک تکه کوچک کره
جوز هندی رنده شده
آلوهای ادویه دار :
۲۲۵ گرم آلو، دو نیم شده و هسته گرفته
۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه آب پرتقال
۲۵ گرم /۲ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
½ قاشق چایخوری پودر ادویه مخلوط

راهنمای دستور پخت

1.داخل قالب یک لیتری مخصوص فر را با مقدار کمی کره یا مارگارین ( کره گیاهی ) چرب کنید. شیر، باقیمانده کره و پوست پرتقال را داخل قابلمه ای بریزید. آرد گندم (سمولینا) را به مخلوط اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد بجوشند. مرتب آنها را هم بزنید سپس ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت کم بپزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید.
2.شکر، آب پرتقال و جوز هندی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ را افزوده و تا زمانیکه کاملاً با هم ترکیب شوند، مواد را خوب هم بزنید.
3.مخلوط پودینگ را داخل قالبی که چرب کرده اید، بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملاً طلایی شود.
4.برای تهیه آلوهای طعم دار، آنها را همراه آب پرتقال، شکر و ادویه داخل قابلمه ای بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشند تا نرم شوند. سپس قابلمه را کنار بگذارید تا آلوها کمی سرد شوند.
5.روی پودینگ یک تکه کره و جوز هندی رنده شده بریزید و آن را با آلو های طعم دار سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.