توصیه سرآشپز پلو مرغ طلایی
برنج دانه بلند ارزان ترین و رایج ترین برنج موجود در بازار است. برنج باسماتی به دلیل دانه های باریک و عطر خوشی که دارد گران تر می باشد. تمامی برنج ها از جمله باسماتی را قبل از استفاده باید کاملاً زیر شیر آب سرد بشویید.
۴ قاشق غذاخوری کره | |
۸ عدد ران مرغ، بدون پوست و استخوان، به قطعات بزرگ خرد شده | |
یک عدد پیاز، خلال شده | |
یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه | |
یک قاشق چایخوری پودر دارچین | |
۲۵۰ گرم برنج دانه بلند | |
۴۲۵ میلی لیتر ماست طبیعی | |
۶۰ گرم کشمش | |
۲۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ | |
یک عدد گوجه فرنگی، خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری تازه، خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری نارگیل، تفت داده شده | |
نمک و فلفل | |
گشنیز تازه برای تزیین |
1. | کره را در یک قابلمه چدنی یا تفلون حرارت داده و مرغ و پیاز را حدود ۳ دقیقه در آن سرخ کنید. |
2. | زردچوبه، دارچین، برنج و نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کرده، هم بزنید و به آرامی به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید. |
3. | ماست طبیعی، کشمش و عصاره مرغ را افزوده و خوب مخلوط کنید. درب ظرف را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید، مرتب مواد را هم بزنید، تا برنج نرم شده و همه آب مرغ را جذب کند. در صورتیکه مخلوط شروع به خشک شدن کرد، مقدار بیشتری عصاره مرغ به آن بیافزایید. |
4. | گوجه فرنگی خرد شده و جعفری یا گشنیز تازه را به مواد بیافزایید. |
5. | بر روی پلو مرغ طلایی، نارگیل تفت داده پاشیده و با گشنیز تازه آن را تزیین نمایید. |
توصیه سرآشپز پلو مرغ طلایی
برنج دانه بلند ارزان ترین و رایج ترین برنج موجود در بازار است. برنج باسماتی به دلیل دانه های باریک و عطر خوشی که دارد گران تر می باشد. تمامی برنج ها از جمله باسماتی را قبل از استفاده باید کاملاً زیر شیر آب سرد بشویید.
دیدگاهتان را بنویسید