مواد لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری کره
۸ عدد ران مرغ، بدون پوست و استخوان، به قطعات بزرگ خرد شده
یک عدد پیاز، خلال شده
یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
۲۵۰ گرم برنج دانه بلند
۴۲۵ میلی لیتر ماست طبیعی
۶۰ گرم کشمش
۲۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ
یک عدد گوجه فرنگی، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری تازه، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری نارگیل، تفت داده شده
نمک و فلفل
گشنیز تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.کره را در یک قابلمه چدنی یا تفلون حرارت داده و مرغ و پیاز را حدود ۳ دقیقه در آن سرخ کنید.
2.زردچوبه، دارچین، برنج و نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کرده، هم بزنید و به آرامی به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید.
3.ماست طبیعی، کشمش و عصاره مرغ را افزوده و خوب مخلوط کنید. درب ظرف را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید، مرتب مواد را هم بزنید، تا برنج نرم شده و همه آب مرغ را جذب کند. در صورتیکه مخلوط شروع به خشک شدن کرد، مقدار بیشتری عصاره مرغ به آن بیافزایید.
4.گوجه فرنگی خرد شده و جعفری یا گشنیز تازه را به مواد بیافزایید.
5.بر روی پلو مرغ طلایی، نارگیل تفت داده پاشیده و با گشنیز تازه آن را تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز پلو مرغ طلایی

برنج دانه بلند ارزان ترین و رایج ترین برنج موجود در بازار است. برنج باسماتی به دلیل دانه های باریک و عطر خوشی که دارد گران تر می باشد. تمامی برنج ها از جمله باسماتی را قبل از استفاده باید کاملاً زیر شیر آب سرد بشویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.