پلو زعفرانی ادویه دار

| زعفران مرغوب | |
| ۴۵۰ میلی لیتر آ ب جوش | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| دو قاشق غذاخوری کره | |
| دو قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک پیاز بزرگ کاملاً خرد شده | |
| سه قاشق غذاخوری تخم کاج | |
| ۳۵۰ گرم برنج دانه بلند | |
| ۵۰ گرم کشمش یا sultanas | |
| ۶ عدد هل سبز ، پوست آن کمی شکافته شد ه | |
| ۶ عدد میخک | |
| فلفل | |
| گشنیز خیلی خوب خرد شده تازه یا جعفری برگ پهن برای تزئین |
| 1. | در یک تابه سرخ کردنی روی حرارت ملایم ، زعفران را تست کرده و بهم بزنید به مدت ۲ دقیقه ، بوی خوش از آنها آزاد شود. بلافاصله آن را در یک بشقاب بریزد . |
| 2. | آب جوش را در یک ظرف ریخته و زعفران را به آن اضافه کرده، نمک بزنید و به مد ت۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد. |
| 3. | کره و روغن را در یک تابه سرخ کردنی روی حرارت متوسط به بالا آب کرده و پیاز را به آن اضافه کنید . در حالیکه آنرا بهم میزنید. به مدت ۵ دقیقه آن را بپزید. |
| 4. | حرارت را کمتر کنید. تخم ها ی کاج را به پیازها اضافه و به مدت ۲ دقیقه پختن را ادامه دهید. بهم بزنید تا تخم ها ی کاج شروع به طلایی شدن بکنند . مواظب باشید نسوزند. |
| 5. | برنج را هم اضافه کنید طوری که همه به روغن آغشته شوند. به مدت یک دقیقه بهم بزنید سپس sultanas ، پوست هل و میخک ها را اضافه کنید . آّب زعفرانی شده را در آن ریخته و آن را جوش بیاورید. حرارت را کمتر کرده و سپس آن را بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بدون اینکه در آن را بردارید، آرام آرام بجوشد. |
| 6. | آن را از روی حرارت برداشته و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید بدون اینکه در آن را بردارید. سپس در را برداشته و بررسی کنید که برنج پخته شده و مایعات جذب شده باشند و همه جای سطح آن دندانه ها ی کوچک داشته باشد. |
| 7. | برنج ها را نرم کرده و طعم آن را تعدیل کنید . سبزیجات را به آن اضافه کرده و به هم زده و سرو کنید. |

دیدگاهتان را بنویسید