مواد لازم و ترکیبات

زعفران مرغوب
۴۵۰ میلی لیتر آ ب جوش
یک قاشق چایخوری نمک
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک پیاز بزرگ کاملاً خرد شده
سه قاشق غذاخوری تخم کاج
۳۵۰ گرم برنج دانه بلند
۵۰ گرم کشمش یا sultanas
۶ عدد هل سبز ، پوست آن کمی شکافته شد ه
۶ عدد میخک
فلفل
گشنیز خیلی خوب خرد شده تازه یا جعفری برگ پهن برای تزئین

طرز تهیه

1.در یک تابه سرخ کردنی روی حرارت ملایم ، زعفران را تست کرده و بهم بزنید به مدت ۲ دقیقه ، بوی خوش از آنها آزاد شود. بلافاصله آن را در یک بشقاب بریزد .
2.آب جوش را در یک ظرف ریخته و زعفران را به آن اضافه کرده، نمک بزنید و به مد ت۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
3.کره و روغن را در یک تابه سرخ کردنی روی حرارت متوسط به بالا آب کرده و پیاز را به آن اضافه کنید . در حالیکه آنرا بهم میزنید. به مدت ۵ دقیقه آن را بپزید.
4.حرارت را کمتر کنید. تخم ها ی کاج را به پیازها اضافه و به مدت ۲ دقیقه پختن را ادامه دهید. بهم بزنید تا تخم ها ی کاج شروع به طلایی شدن بکنند . مواظب باشید نسوزند.
5.برنج را هم اضافه کنید طوری که همه به روغن آغشته شوند. به مدت یک دقیقه بهم بزنید سپس sultanas ، پوست هل و میخک ها را اضافه کنید . آّب زعفرانی شده را در آن ریخته و آن را جوش بیاورید. حرارت را کمتر کرده و سپس آن را بپوشانید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بدون اینکه در آن را بردارید، آرام آرام بجوشد.
6.آن را از روی حرارت برداشته و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید بدون اینکه در آن را بردارید. سپس در را برداشته و بررسی کنید که برنج پخته شده و مایعات جذب شده باشند و همه جای سطح آن دندانه ها ی کوچک داشته باشد.
7.برنج ها را نرم کرده و طعم آن را تعدیل کنید . سبزیجات را به آن اضافه کرده و به هم زده و سرو کنید.

پلو زعفرانی ادویه دار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.