توصیه سرآشپز پف طلایی
در صورت تمایل می توانید مخلوطی از سیب زمینی، زردک و شلغم را برای لایه رویی غذا استفاده کنید.
۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده کم چرب گوسفند و گوساله | |
۲ عدد پیاز،خرد شده | |
۲۲۵ گرم هویج، نگینی خرد شده | |
۱ تا ۲حبه سیر، له شده | |
یک قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده) | |
۲۰۰ میلی لیتر عصاره گوشت | |
۲۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سس وستیشر | |
یک قاشق چایخوری مریم گلی یا ارگانوی تازه خرد شده یا نصف قاشق چایخوری اورگانو خشک | |
۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم سیب زمینی | |
۲۵ گرم/۲ قاشق غذاخوری مارگارین | |
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری شیر بدون چربی | |
۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای خرد شده (دلخواه) | |
نمک و فلفل |
1. | گوشت را در یک قابلمه چدنی بریزید و آن را بدون روغن اضافی، به آرامی بپزید. آن را مرتب هم بزنید تا رنگش متمایل به قهوه ای شود. |
2. | هویج، پیاز و سیر را به گوشت اضافه کنید و حدود ۱۰دقیقه به پختن ادامه دهید.آرد را روی مواد بریزید و یک دقیقه یا کمی بیشتر با مواد روی حرارت مخلوط کنید. به تدریج عصاره گوشت و گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و بگذارید به جوش بیایند. |
3. | در همین فاصله، سس وستیشر، سبزی ها و ادویه جات غذا را بریزید و ۲۵دقیقه با درب بسته آن را آرام بجوشانید. |
4. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش و نمک بپزید تا نرم و ترد شوند.پس از آبکش کردن، آنها را بکوبید و پوره کنید. مارگارین، شیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد راخوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس آن را داخل یک قیف با ماسوره ی ستاره ای شكل بزرگ،بریزید. |
5. | قارچ را در صورت استفاده، به مخلوط گوشت اضافه کنید. مواد را هم بزنید و آن راداخل یک ظرف پیرکس کم عمق بریزید. |
6. | پوره سیب زمینی را به طور یکنواخت با قیف به صورت نواری و تزیینی روی مخلوط گوشت بریزید و غذا را با حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی حدود ۳۰دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده،بپزید تا سطح رویی سیب زمینی طلایی شود. |
توصیه سرآشپز پف طلایی
در صورت تمایل می توانید مخلوطی از سیب زمینی، زردک و شلغم را برای لایه رویی غذا استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید