مواد لازم و ترکیبات

۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده کم چرب گوسفند و گوساله
۲ عدد پیاز،خرد شده
۲۲۵ گرم هویج، نگینی خرد شده
۱ تا ۲حبه سیر، له شده
یک قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده)
۲۰۰ میلی لیتر عصاره گوشت
۲۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
یک قاشق چایخوری سس وستیشر
یک قاشق چایخوری مریم گلی یا ارگانوی تازه خرد شده یا نصف قاشق چایخوری اورگانو خشک
۷۵۰ گرم تا یک کیلو گرم سیب زمینی
۲۵ گرم/۲ قاشق غذاخوری مارگارین
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری شیر بدون چربی
۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای خرد شده (دلخواه)
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.گوشت را در یک قابلمه چدنی بریزید و آن را بدون روغن اضافی، به آرامی بپزید. آن را مرتب هم بزنید تا رنگش متمایل به قهوه ای شود.
2.هویج، پیاز و سیر را به گوشت اضافه کنید و حدود ۱۰دقیقه به پختن ادامه دهید.آرد را روی مواد بریزید و یک دقیقه یا کمی بیشتر با مواد روی حرارت مخلوط کنید. به تدریج عصاره گوشت و گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و بگذارید به جوش بیایند.
3.در همین فاصله، سس وستیشر، سبزی ها و ادویه جات غذا را بریزید و ۲۵دقیقه با درب بسته آن را آرام بجوشانید.
4.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش و نمک بپزید تا نرم و ترد شوند.پس از آبکش کردن، آنها را بکوبید و پوره کنید. مارگارین، شیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد راخوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس آن را داخل یک قیف با ماسوره ی ستاره ای شكل بزرگ،بریزید.
5.قارچ را در صورت استفاده، به مخلوط گوشت اضافه کنید. مواد را هم بزنید و آن راداخل یک ظرف پیرکس کم عمق بریزید.
6.پوره سیب زمینی را به طور یکنواخت با قیف به صورت نواری و تزیینی روی مخلوط گوشت بریزید و غذا را با حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی حدود ۳۰دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده،بپزید تا سطح رویی سیب زمینی طلایی شود.

توصیه سرآشپز پف طلایی

در صورت تمایل می توانید مخلوطی از سیب زمینی، زردک و شلغم را برای لایه رویی غذا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.