توصیه سر آشپز
در صورت تمایل، به کار بردن انواع میوه جات دیگر مانند: هلو، زردآلو، تمشک، سیب، آناناس یا انبه نیز طعم فوق العاده ای به این دسر می بخشد.
یک عدد سیب متوسط | |
یک عدد گلابی متوسط رسیده | |
۲قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۶۰ گرم کره کم چرب | |
۴ ورقه خمیر نازک فیلو مربع شکل(در صورت انجماد، یخزدایی شود) | |
۲ قاشق غذاخوری مربای زردآلو کم شکر | |
یک قاشق غذاخوری آب پرتقال شیرین نشده | |
یک قاشق غذاخوری مغز پسته، خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری پودر قند برای پاشیدن روی پای | |
کرم کاستارد (شیر و تخم مرغ) کم چرب برای سرو |
1. | فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم کنید. سیب و گلابی را به ورقه های نازک ببرید و آنها را به آب لیمو آغشته نمایید. |
2. | کره کم چرب را روی حرارت ملایم ذوب کنید. |
3. | ورقه های خمیر را به ۴ قسمت ببرید و روی آنها را با یک حوله آشپزخانه تمیز و نمناک بپوشانید. داخل یک قالب پودینگ ۴ تایی، هر یک به اندازه ۱۰ سانتیمتر را کمی کره بمالید. |
4. | برای هر یک از قالب های پای، ابتدا ۴ ورقه خمیر را با کره، چرب کنید. سپس یکی از آن ورقه ها را داخل قالب قرار دهید و ۳ ورقه باقیمانده را به ترتیب با زاویه های متفاوت روی هم بچینید. این کار را برای ۳ قالب دیگر هم تکرار کنید. |
5. | برش های سیب و گلابی را به صورت یکی در میان وسط خمیرها بچینید و به آرامی لبه ی خمیرها را به داخل هر قالب جمع کنید. |
6. | آب پرتقال و مربا را با هم ترکیب کنید. سپس به کمک قلم موی مخصوص آشپزخانه این ترکیب را روی میوه ها بمالید. قالب ها رابه مدت ۱۲ تا ۱۵دقیقه داخل فر بگذارید. پس از آماده شدن، روی آنها پسته و پودر قند بپاشید و داغ همراه سس کاستارد کم چرب، سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
در صورت تمایل، به کار بردن انواع میوه جات دیگر مانند: هلو، زردآلو، تمشک، سیب، آناناس یا انبه نیز طعم فوق العاده ای به این دسر می بخشد.
دیدگاهتان را بنویسید