توصیه سرآشپز پای مرغ با سیب زمینی و تره فرنگی
اگر خمیر روی پای خیلی سریع شروع به قهوه ای شدن نمود، بعد از گذشت نیمی از زمان پخت، روی ظرف را با فویل بپوشانید تا در حین پخت روی آن تغییر رنگ نکرده و نسوزد.
۲۲۵ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده | |
۵ قاشق غذاخوری کره | |
یک عدد سینه مرغ، بدون پوست حدود ۱۷۵ گرم، خرد شده | |
یک عدد تره فرنگی، ورقه شده | |
۱۵۰ گرم قارچ، ورقه شده | |
½ ۲قاشق غذاخوری آرد | |
۳۰۰ میلی لیتر شیر | |
یک قاشق غذاخوری خردل | |
۲ قاشق غذاخوری مریم گلی تازه | |
۲۲۵ گرم خمیر چند لایه فیلو، در صورت انجماد یخ زدایی شود | |
۳ قاشق غذاخوری کره، آب شده | |
نمک و فلفل |
1. | سیب زمینی مکعبی را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۵ دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کنید. |
2. | کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کرده و مرغ خرد شده را به مدت ۵ دقیقه داخل آن بپزید. |
3. | تره فرنگی و قارچ را افزوده و به مدت ۳ دقیقه بپزید، آنها را مرتب هم بزنید. آرد را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه بپزید. به تدریج شیر را به آن بیافزایید و به جوش آورید. خردل، مریم گلی و سیب زمینی را به همراه چاشنی افزوده و اجازه دهید مخلوط به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. |
4. | در همین فاصله، نیمی از ورقه های خمیر فیلو را کف یک ظرف عمیق مخصوص پای پهن کنید. سس را با قاشق داخل ظرف بریزید و با یک ورقه دیگر از خمیر فیلو بپوشانید. با قلم موی آشپزی، بر روی خمیر، کره بمالید و ورقه دیگری خمیر روی آن قرار دهید. |
5. | باقیمانده خمیر را رشته ای خرد کرده و بر روی خمیر پای به صورت نامرتب بریزید. با قلموی آشپزخانه کره ی آب شده را بر روی خمیرهای رشته ای بمالید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا ترد و برشته شوند. پای آماده را داغ سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز پای مرغ با سیب زمینی و تره فرنگی
اگر خمیر روی پای خیلی سریع شروع به قهوه ای شدن نمود، بعد از گذشت نیمی از زمان پخت، روی ظرف را با فویل بپوشانید تا در حین پخت روی آن تغییر رنگ نکرده و نسوزد.
دیدگاهتان را بنویسید