مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۱۵ گرم کره، بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده اضافه
۲ عدد پیاز، ریز خرد شده
۱۱۵ گرم برنج دانه بلند سفید
۷۵۰ گرم فیله ماهی سالمون، آب پز شده (آب پخت ماهی را نگه دارید)
۱۵۰ گرم قارچ، نازک ورقه شده
۸۵ گرم اسفناج پخته، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری شوید تازه، خرد شده
۶ عدد فیله ماهی کولی کنسرو شده در روغن، آبکش و خرد شده
۵ عدد تخم مرغ آب پز سفت، درشت خرد شده
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو
۳۷۵ گرم خمیر نان شیرینی پفی
یک عدد تخم مرغ زده شده برای براق کردن
نمک و فلفل
حلقه های لیمو و ساقه برگ شوید برای تزیین

راهنمای پخت

1.نیمی از کره را در قابلمه ی بزرگی آب کرده، نیمی از پیاز خرد شده را حدود ۲ دقیقه و به قدری که نرم شود در کره تفت دهید. برنج را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا خوب به کره آغشته شود.
2.به آبی که از پخت ماهی سالمون نگه داشته اید، مقداری آب اضافه کنید تا حجم آن به ۲۲۵ میلی لیتر برسد. آن را به برنج اضافه کنید، هنگامی که جوش آمد، درب قابلمه را ببندید تا به مدت ۱۸ دقیقه به آرامی و با حرارت ملایم بپزد. سپس برنج را کنار گذاشته تا خنک شود.
3.باقی کره را در ماهیتابه ای حرارت دهید و نصف دیگر پیاز و قارچ ورقه شده را در آن به مدت ۸ دقیقه یا تا زمانی که آب غذا جذب شود، بپزید. سپس اسفناج پخته و شوید تازه را اضافه کرده و خوب نمک و فلفل بزنید و بگذارید تا سبزیجات خنک شوند.
4.ماهی کولی، تخم مرغ، پوست رنده شده و آب لیمو را به مخلوط قارچ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
5.خمیر نان شیرینی پفی را پهن کرده و به دو مربع به پهنای ۲۸سانتیمتر و ۳۰ سانتیمتر برش دهید. خمیر مربع شکل کوچک تر را در سینی شیرینی پزی که کمی چرب کرده اید، قرار داده و نیمی از مخلوط قارچ را روی آن بگذارید، ۵/۲ سانتیمتر از حاشیه دور تا دور لبه خمیر را خالی بگذارید. با قاشق نیمی از برنج را روی مخلوط قارچ بریزید.
6.ماهی سالمون را روی مرکز لایه برنج قرار دهید و روی آن را با باقی برنج بپوشانید. مابقی مخلوط قارچ را روی آن ریخته و کره آب شده را روی مواد بریزید. با قلم موی آشپزخانه لبه های خمیر را به تخم مرغ زده شده آغشته کنید. با مربع بزرگتر خمیر، روی مواد را بپوشانید و دو طرف خمیر را فشار داده و ببندید.
7.دوباره با قلم مو روی پای، تخم مرغ زده شده بمالید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت حدود ۳۵دقیقه قرار داده و بپزید تا روی آن طلایی شود. سپس سینی فر را روی توری فلزی قرار داده، با حلقه های لیمو و برگ شوید تزیین کرده و سرو نمایید.

پای ماهی سالمون را اولین بار در قرن نوزدهم سر آشپز فرانسوی دربار سلطنتی روسیه پخت. این غذا شاید خوشمزه ترین نوع پای ماهی دنیا باشد.

پخت استیک ماهی تن معطر 

فروشگاه باگسی من = خرید ماهانه آسان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.