مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۳ عدد سفیده تخم مرغ
کمی نمک
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز
۳۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب و کمی زده شده
میوه تازه طبق ذائقه (تمشک، توت فرنگی،
هلو، پشن فروت، انگور فرنگی و ...)

راهنمای پخت

1.سینی فر را کمی چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.سفیده تخم مرغ ها و کمی نمک را در کاسه ای بزرگ بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.
3.شکر را کم کم افزوده و پس از هر بار اضافه کردن خوب بزنید. این مرحله را آنقدر ادامه دهید تا تمام شکر حل شود.
4.سه چهارم مخلوط را با قاشق داخل سینی بریزید و به شکل دایره ای به قطر ۲۰ سانتیمتر شکل دهید.
5.یک قاشق پر از باقیمانده مرنگ آماده شده را دور تا دور لبه ی دایره ای که درست کرده اید، بریزید تا یک دیواره کوتاه ایجاد شود و شکل یک لانه کوچک به خود بگیرد.
6.کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۴۰ درجه سانتیگراد یا ۲۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۱ فرهای گازی به مدت یک ساعت و ربع بپزید.
7.فر را خاموش کرده، اما اجازه دهید کیک داخل فر بماند تا کاملاً خنک شود.
8.برای سرو، پاولُوا را روی ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید. روی آن خامه زده شده ریخته، سپس میوه های تازه را روی خامه بچینید. پاولوا را خیلی زود تزیین نکنید زیرا در اینصورت رطوبت میوه را به خود می کشد و نرم می شود.

توصیه سرآشپز در پخت کیک پاولُوا

اگر نگران این هستید که مرنگ کاملاً شکل دایره به خود بگیرد می توانید پشت کاغذ روغنی با مداد یک دایره بکشید، سپس مرنگ را با قاشق مطابق خط دایره، روی کاغذ بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.