
۱۲۵ گرم بادام | |
۱۲۵ گرم فندق | |
۹۰ گرم مخلوط پوست مرکبات | |
۶۰ گرم برگه زرد آلویی که نیاز به خیساندن ندارد | |
۶۰ گرم آناناس گلاسه شده (در شکر پخته و براق شده) | |
پوست رنده شده یک عدد پرتقال بزرگ | |
۶۰ گرم آرد معمولی(ساده) | |
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو | |
۲قاشق چایخوری پودر دارچین | |
۱۲۵ گرم شکردانه ریز | |
۱۷۵ گرم عسل | |
مقداری پودر قند برای پاشیدن روی کیک |
1. | بادام ها را با حرارت گریل فر به اندازه ای تفت دهید که کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را داخل یک کاسه بریزید. |
2. | فندق ها را تا زمانیکه در پوست آنها شکاف ایجاد شود، تفت دهید و داخل دستمال آشپزخانه بریزید و با ساییدن، پوست هایشان را جدا کنید. سپس آنها را خرد کرده و همراه با مخلوط پوست مرکبات به بادام ها بیافزایید. |
3. | برگه زرد آلو و آناناس را به اندازه های مناسب خرد کنید و همراه با پوست پرتقال به مخلوط فندق و بادام اضافه کنید و خوب هم بزنید. |
4. | آرد، پودرکاکائو و دارچین را با همدیگر الک کنید و به مخلوط بادام بیافزایید سپس خوب هم بزنید. |
5. | داخل یک قالب کیک گرد به قطر۲۰ سانتیمتر، کاغذ روغنی بیندازید. |
6. | شکر و عسل را داخل قابلمه ای بریزید و حرارت دهید تا کاملاً حل شود. سپس اجازه دهید ۵ دقیقه به آرامی بجوشند تا غلیظ شده و رنگ آن مایل به قهوه ای شود. مخلوط مغز آجیل های تفت داده شده را سریعاً به مخلوط شکر و عسل افزوده و آنها را به صورت یکنواخت هم بزنید. مخلوط را داخل قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق مرطوب صاف کنید. |
7. | قالب را به مدت ساعت داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۲فرهای گازی قرار دهید. بعد از اینکه قالب را از فر خارج کردید، اجازه دهید کیک داخل قالب کاملاً سرد شود. سپس آن را از قالب بیرون بیاورید و با دقت کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. قبل از سرو، روی پانفورته دی سینا را با مقدار زیادی پودر قند الک شده بپوشانید و موقع سرو آن را به برش های باریک تقسیم نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید