مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم بادام
۱۲۵ گرم فندق
۹۰ گرم مخلوط پوست مرکبات
۶۰ گرم برگه زرد آلویی که نیاز به خیساندن ندارد
۶۰ گرم آناناس گلاسه شده (در شکر پخته و براق شده)
پوست رنده شده یک عدد پرتقال بزرگ
۶۰ گرم آرد معمولی(ساده)
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۲قاشق چایخوری پودر دارچین
۱۲۵ گرم شکردانه ریز
۱۷۵ گرم عسل
مقداری پودر قند برای پاشیدن روی کیک

راهنمای دستور پخت

1.بادام ها را با حرارت گریل فر به اندازه ای تفت دهید که کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را داخل یک کاسه بریزید.
2.فندق ها را تا زمانیکه در پوست آنها شکاف ایجاد شود، تفت دهید و داخل دستمال آشپزخانه بریزید و با ساییدن، پوست هایشان را جدا کنید. سپس آنها را خرد کرده و همراه با مخلوط پوست مرکبات به بادام ها بیافزایید.
3.برگه زرد آلو و آناناس را به اندازه های مناسب خرد کنید و همراه با پوست پرتقال به مخلوط فندق و بادام اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4.آرد، پودرکاکائو و دارچین را با همدیگر الک کنید و به مخلوط بادام بیافزایید سپس خوب هم بزنید.
5.داخل یک قالب کیک گرد به قطر۲۰ سانتیمتر، کاغذ روغنی بیندازید.
6.شکر و عسل را داخل قابلمه ای بریزید و حرارت دهید تا کاملاً حل شود. سپس اجازه دهید ۵ دقیقه به آرامی بجوشند تا غلیظ شده و رنگ آن مایل به قهوه ای شود. مخلوط مغز آجیل های تفت داده شده را سریعاً به مخلوط شکر و عسل افزوده و آنها را به صورت یکنواخت هم بزنید. مخلوط را داخل قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق مرطوب صاف کنید.
7.قالب را به مدت ساعت داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۲فرهای گازی قرار دهید. بعد از اینکه قالب را از فر خارج کردید، اجازه دهید کیک داخل قالب کاملاً سرد شود. سپس آن را از قالب بیرون بیاورید و با دقت کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. قبل از سرو، روی پانفورته دی سینا را با مقدار زیادی پودر قند الک شده بپوشانید و موقع سرو آن را به برش های باریک تقسیم نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.