مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم فوزیلی(مارپیچی) یا از انواع دیگر پاستاهای فرمی کوچک
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ قاشق غذاخوری خامه پرچرب
شاخه های ریز و تازه رزماری برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس :
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بعلاوه مقدار ی برا ی تزیین
یک عدد پیاز، باریک خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، بدون تخم و خرد شده
۲ حبه سیر، خرد شده
۶۲۵ گرم گوشت گاو کم چرب، چرخ شده
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور سفید
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
۵۰ گرم کنسرو ماهی کولی، آبکش و خرد شده
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه رویه غذا :
۳۰۰ میلی لیتر ماست طبیعی
۳ عدد تخم مرغ
مقداری جوز هندی تازه، رنده شده
۴۰ گرم پنیر پارمزان تازه، رنده شده

راهنمای دستور پخت

1.برای تهیه سس، روغن را در ماهیتابه ای بزرگ حرارت داده، پیاز و فلفل دلمه ای قرمز را به مدت ۳ دقیقه درون آن سرخ کنید. سپس سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید. گوشت را به مواد افزوده، هم بزنید و تا زمانیکه دیگر صورتی رنگ نباشد، آنها را تفت دهید.
2.گوجه فرنگی و آب انگور را به ماهیتابه اضافه کنید، خوب هم بزنید و اجازه دهید بجوشند. محتویات داخل ماهیتابه را بدون درپوش به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا سس به قدر کافی غلیظ شود. سپس جعفری و ماهی کولی را با آن مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید.
3.پاستا را داخل قابلمه آب جوش و کمی نمک ریخته و به آن روغن اضافه کنید و بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و درون کاسه ای بریزید، آن را با خامه مخلوط کرده و کنار بگذارید.
4.برای تهیه لایه رویی غذا، ماست، تخم مرغ و جوز هندی را با هم مخلوط کرده و به هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. از نمک و فلفل برای طعم دادن به آنها استفاده کنید.
5.کف و دیواره های یک ظرف نسوز کم عمق را با روغن چرب کنید و نیمی از مخلوط پاستا را در ظرف ریخته و روی آن را با نصف مقدار سس گوشت بپوشانید. این مراحل را تکرار کنید. سپس مخلوط لایه رویی را که در مرحله ۴ تهیه کرده اید، بر روی آخرین لایه ریخته و پنیر پارمزان را روی آن بپاشید.
6.ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۵دقیقه قرار دهید تا رنگ لایه رویی، قهوه ای طلایی شود و شروع به حباب زدن کند. غذای آماده را با شاخه های رزماری تازه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.