
| ۲۲۵ گرم فوزیلی(مارپیچی) یا از انواع دیگر پاستاهای فرمی کوچک | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۴ قاشق غذاخوری خامه پرچرب | |
| شاخه های ریز و تازه رزماری برای تزیین | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بعلاوه مقدار ی برا ی تزیین | |
| یک عدد پیاز، باریک خرد شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، بدون تخم و خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، خرد شده | |
| ۶۲۵ گرم گوشت گاو کم چرب، چرخ شده | |
| ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده | |
| ۱۲۵ میلی لیتر آب انگور سفید | |
| ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده | |
| ۵۰ گرم کنسرو ماهی کولی، آبکش و خرد شده | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تهیه رویه غذا : | |
| ۳۰۰ میلی لیتر ماست طبیعی | |
| ۳ عدد تخم مرغ | |
| مقداری جوز هندی تازه، رنده شده | |
| ۴۰ گرم پنیر پارمزان تازه، رنده شده |
| 1. | برای تهیه سس، روغن را در ماهیتابه ای بزرگ حرارت داده، پیاز و فلفل دلمه ای قرمز را به مدت ۳ دقیقه درون آن سرخ کنید. سپس سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید. گوشت را به مواد افزوده، هم بزنید و تا زمانیکه دیگر صورتی رنگ نباشد، آنها را تفت دهید. |
| 2. | گوجه فرنگی و آب انگور را به ماهیتابه اضافه کنید، خوب هم بزنید و اجازه دهید بجوشند. محتویات داخل ماهیتابه را بدون درپوش به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا سس به قدر کافی غلیظ شود. سپس جعفری و ماهی کولی را با آن مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. |
| 3. | پاستا را داخل قابلمه آب جوش و کمی نمک ریخته و به آن روغن اضافه کنید و بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و درون کاسه ای بریزید، آن را با خامه مخلوط کرده و کنار بگذارید. |
| 4. | برای تهیه لایه رویی غذا، ماست، تخم مرغ و جوز هندی را با هم مخلوط کرده و به هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. از نمک و فلفل برای طعم دادن به آنها استفاده کنید. |
| 5. | کف و دیواره های یک ظرف نسوز کم عمق را با روغن چرب کنید و نیمی از مخلوط پاستا را در ظرف ریخته و روی آن را با نصف مقدار سس گوشت بپوشانید. این مراحل را تکرار کنید. سپس مخلوط لایه رویی را که در مرحله ۴ تهیه کرده اید، بر روی آخرین لایه ریخته و پنیر پارمزان را روی آن بپاشید. |
| 6. | ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۵دقیقه قرار دهید تا رنگ لایه رویی، قهوه ای طلایی شود و شروع به حباب زدن کند. غذای آماده را با شاخه های رزماری تازه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید