پاستا نواری سیسیلی

| ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۴ قاشق غذاخوری خرده نان سفید تازه | |
| ۴۵۰ گرم کلم بروکلی، به گلچه های ریز خرد شده | |
| ۳۵۰ گرم ماکارونی تالیاتله خشک ( به شکل نواری نازک) | |
| ۴ عدد فیله ی ماهی آنشوا (کولی)، آبکش شده و خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، خرد شده | |
| پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش | |
| مقدار زیادی فلفل قرمز | |
| نمک و فلفل | |
| پنیر پارمزان تازه رنده شده برای سرو |
| 1. | ۲قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در ماهیتابه ای حرارت داده وسپس خرده های نان را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه نان ها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. سپس ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و محتویات آن را بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بریزید. |
| 2. | قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده و به آن کلم بروکلی اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش کرده و آب آن را نگه دارید. کلم ها را زیر آب سرد گرفته و دوباره آبکش کنید. آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کاملاً خشک کرده و کنار بگذارید. |
| 3. | آب را دوباره بجوشانید و ماکارونی تالیاتله را به آن اضافه کنید و طبق دستورالعمل مندرج روی بسته، آن را بپزید. |
| 4. | 2 قاشق غذاخوری دیگر از روغن زیتون را در ماهیتابه ای بزرگ گرم کرده و فیله خرد شده ماهی آنشوا را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بپزید. سپس با قاشق چوبی هم بزنید تا به شکل یک خمیر درآید. سیر، پوست لیمو و فلفل قرمز خشک را به آن اضافه کرده و به آرامی به مدت ۲ دقیقه طبخ نمایید. سپس کلم های بروکلی را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید تا کاملاً بپزند. |
| 5. | پاستای پخته شده را آبکش کرده و به همراه ۲ قاشق باقیمانده از روغن زیتون به مخلوط کلم بروکلی ها اضافه کرده، ادویه زده و آنها راخوب هم بزنید. |
| 6. | پاستا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده، سطح آن را با خرده های نان سرخ شده و پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید و غذا را بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید