مواد اولیه لازم و ترکیبات

۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ قاشق غذاخوری خرده نان سفید تازه
۴۵۰ گرم کلم بروکلی، به گلچه های ریز خرد شده
۳۵۰ گرم ماکارونی تالیاتله خشک ( به شکل نواری نازک)
۴ عدد فیله ی ماهی آنشوا (کولی)، آبکش شده و خرد شده
۲ حبه سیر، خرد شده
پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش
مقدار زیادی فلفل قرمز
نمک و فلفل
پنیر پارمزان تازه رنده شده برای سرو

راهنمای پخت

1.۲قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در ماهیتابه ای حرارت داده وسپس خرده های نان را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه نان ها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. سپس ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و محتویات آن را بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بریزید.
2.قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده و به آن کلم بروکلی اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش کرده و آب آن را نگه دارید. کلم ها را زیر آب سرد گرفته و دوباره آبکش کنید. آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کاملاً خشک کرده و کنار بگذارید.
3.آب را دوباره بجوشانید و ماکارونی تالیاتله را به آن اضافه کنید و طبق دستورالعمل مندرج روی بسته، آن را بپزید.
4.2 قاشق غذاخوری دیگر از روغن زیتون را در ماهیتابه ای بزرگ گرم کرده و فیله خرد شده ماهی آنشوا را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بپزید. سپس با قاشق چوبی هم بزنید تا به شکل یک خمیر درآید. سیر، پوست لیمو و فلفل قرمز خشک را به آن اضافه کرده و به آرامی به مدت ۲ دقیقه طبخ نمایید. سپس کلم های بروکلی را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید تا کاملاً بپزند.
5.پاستای پخته شده را آبکش کرده و به همراه ۲ قاشق باقیمانده از روغن زیتون به مخلوط کلم بروکلی ها اضافه کرده، ادویه زده و آنها راخوب هم بزنید.
6.پاستا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده، سطح آن را با خرده های نان سرخ شده و پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید و غذا را بلافاصله سرو نمایید.

پاستا نواری سیسیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.