توصیه سرآشپز پاستا نواری با ساردین
در حدود ۲ قاشق غذاخوری از آب آبکش شده پاستا را نگه داشته و چنانچه مخلوط سس، اندکی خشک به نظر می رسید؛ به همراه سس به پاستا اضافه کنید.

| ۸ عدد ماهی ساردین، فیله شده | |
| یک عدد پیاز رازیانه | |
| ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۳ حبه سیر، خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری فلفل چیلی خشک شده | |
| ۳۵۰ گرم پاستا لینگوئینه خشک ( نواری مسطح بلند ) | |
| نصف قاشق چایخوری پوست لیمو، ریز رنده شده | |
| یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش | |
| ۲ قاشق غذاخوری دانه کاج، تفت داده شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده بعلاوه مقداری اضافه برای تزیین | |
| نمک و فلفل |
| 1. | ماهی ها را شسته و خشک کنید. سپس آنها را به تکه های درشت خرد کرده و کنار بگذارید. پیاز رازیانه را پاک کرده، برگ های زائد را دور بریزید و آن را به حلقه های بسیار نازک خرد کنید. |
| 2. | ۲ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در ماهیتابه ای ریخته، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه آنها را سرخ کنید. سپس رازیانه را افزوده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا نرم شوند. تکه های ساردین را درون ماهیتابه ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید. |
| 3. | در همین فاصله، طبق دستور العمل مندرج بر روی بسته پاستا، لینگوئینه ها را در قابلمه حاوی آب و نمک به جوش آمده، ریخته و بپزید تا نرم شوند ولی زیر دندان بیایند. سپس آنها را آبکش نموده، به قابلمه برگردانید و گرم نگه دارید. |
| 4. | پوست و آب لیمو، دانه های کاج و جعفری را به ساردین ها اضافه کرده و ادویه بزنید. مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آنها را به همراه باقی مانده روغن زیتون به پاستا بیافزایید و با تکان دادن ماهیتابه، آنها را با یکدیگر مخلوط کنید. مقداری جعفری روی غذا بپاشید و آن را بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز پاستا نواری با ساردین
در حدود ۲ قاشق غذاخوری از آب آبکش شده پاستا را نگه داشته و چنانچه مخلوط سس، اندکی خشک به نظر می رسید؛ به همراه سس به پاستا اضافه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید