مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴ قطعه ۲۷۵ گرمی گوشت سینه بدون استخوان جوجه اردک
۲ قاشق غذاخوری کره
۵۰ گرم هویج، ریز خرد شده
۵۰ گرم پیاز شالوت، ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
۱۵۰ میلی لیتر عصاره گوشت
۴ قاشق غذاخوری عسل شفاف (بدون موم)
۱۱۵ گرم تمشک (در صورت منجمد بودن، یخ زدایی شود)
نمک و فلفل
۳ قاشق غذاخوری آرد معمولی(ساده)
یک قاشق غذاخوری سس وستیشر
۴۰۰ گرم پاستا لینگوئینه تازه (نوارهای مسطح بلند)
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
مواد لازم برای تزیین :
برگ های ریز و تازه جعفری
تمشک تازه

طرز تهیه

1.سینه های اردک را با چاقوی تیزی تمیز کرده، روی آنها چندین برش کوچک بزنید و خوب به ادویه آغشته نمایید. کره را در یک ماهیتابه آب کنید. سینه های اردک را در ماهیتابه قرار داده و تا زمانیکه هر دو طرف آنها طلایی شود، آنها را سرخ کنید.
2.هویج، پیاز شالوت، آب لیمو و نیمی از عصاره گوشت را به ماهیتابه اضافه کنید و روی حرارت کم به مدت ۱ دقیقه بجوشانید. سپس نیمی از عسل و نیمی از تمشک را هم داخل آن ریخته و به خوبی هم بزنید. نصف مقدار آرد را روی مخلوط بریزید و در حالیکه به طور مرتب آنها را هم می زنید، به مدت ۳ دقیقه مواد را بپزید و با استفاده از چاشنی فلفل به غذا طعم دهید. سپس سس وستیشر را به آن اضافه کنید.
3.باقیمانده عصاره گوشت را به غذا اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر بپزید. سپس مابقی عسل و تمشک ها را نیز افزوده، بقیه آرد را روی غذا بپاشید و به مدت ۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
4.گوشت اردک را از ماهیتابه خارج کرده و اجازه دهید سس با حرارت ملایم بجوشد.
5.در همین فاصله، قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده،پاستا و روغن را به آن اضافه کنید و به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه بپزید تا نرم شوند ولی زیر دندان بیایند. آنها را کاملاً آبکش کرده و به تعداد میهمان ها در ظروف سرو، تقسیم کنید.
6.گوشت اردک را از طول به تکه های ۵ میلیمتری ضخیم، برش بزنید. مقدار کمی از سس غلیظ شده روی پاستا بریزید و تکه های گوشت اردک را به شکل بادبزن روی پاستا بچینید. غذا را با برگ جعفری و تمشک، تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

پاستا با گوشت جوجه اردک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.